Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
3,49
You save:
0,52 (15%)
Discounted price*:
2,97
Purchase
Add to Wish List
ID number:151055
Evaluation:
Published: 03.10.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Degvīna ražošana
Pēc tam tiek pievienots iesals.
Iesals pārvērš cieti cukurā, un sākas rūgšanas process.
Iegūto jēlspirtu vēl nevar izmantot rūpniecībā. To nepieciešams vairākkārt rektificēt( vairākkārtēja destilācija),attīrīt no kaitīgajiem piemaisījumiem un blakus smaržām,rūpīgi izfiltrēt.
Tikai pēc tam dzēriens sāk iegūt pirmās degvīnam raksturīgās pazīmes.

Degvīnu var iedalīt divās grupās:
1. rektificēta spirta degvīns bez specifiskas piegaršas.(pēc lietošanas elpa ir svaiga)
2.rektificēta spirta degvīns ar raksturīgu šķirnes piegaršu. (kā piedevas izmanto garšvielu izvilkumus,ēsteriskās eļļas un dabīgās esences)

Degvīna pasniegšana
Garšas un aromatizēto degvīnu ieteicams pasniegt tīrā veidā un stipri atdzesētu.
Optimāla pasniegšanas temperatūra 3-5 atdzesētā glāzē.
Aukstums nomāc graudu alkohola aromātu.
Bieži pasniegšanai izmanto sasaldētas glāzes vai speciāli apledojušas glāzes.
Degvīna glāzes tilpums 50ml.


Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,07 €
Work pack Nr. 1356454
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Spirts un degvīns”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/151055

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register