Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:604884
 
Evaluation:
Published: 27.03.2020.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

No kā un kā iegūst?
Tekila ir stiprs spirtots dzēriens, kuru gatavo no zilās agaves sulas (nevis no kaktusu sulas)

Novāc asās lapas, kas ir roku darbs un prasa lielu fizisku spēku
Savāktās, notīrītās un uz pusēm sadalītās lapas cep 2-3 diennaktis 90ºC temperatūrā, kā iedarbībā sacukurojas tajās esošā ciete
Pēc atdzišanas sasmalcina viendabīgā masā, mērcē un filtrē
pievieno raugu, amonija sulfātu un cukuru atstājot 2-3 diennaktis fermentēšanai
Iegūto agaves vīna misu, kurā alkohola saturs ir 5-9%, divas reizes destilē

Kāda ir koncentrācija?
Parasti tekilā ir no 35 līdz 55 tilpumprocentiem etanola

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register