Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:680428
 
Evaluation:
Published: 12.02.2003.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Esmu izvēlējusies izstrādāt projekta darbu ar nosaukumu “Apdrošināšanas Tukumā” tāpēc, ka mācos komercklasē un izstrādājot šo darbu guvu jaunas zināšanas ekonomikā un ceru, ka tas man palīdzēs pilnībā izprast tēmu par apdrošināšanu
klasē.
Mērķis kāpēc es izvēlējos šo tematu ir tāds, ka man vispār interesē ekonomika un gribēju uzzināt ko vairāk par apdrošināšanu un viss, kas ar to saistīts.
Piemēram kāpēc cilvēki apdrošinās? Kāpēc cilvēki apdrošina savus īpašumus? Uzzināju arī ko jaunu ko es pirms šim nemaz nezināju, ka ir cilvēki kuri apdrošina arī savus mājdzīvniekus.
Protams varēju izvēlēties arī citu tematu, bet par cik mācos komercklasē gribēju vairāk uzzināt par apdrošināšanu sīkāk. Jo līdz šim man nebija dotas tādas iespējas lai sīkā izpētītu par apdrošināšanu.
Apdrošināšanas tirgus

Ko darīt, ja pēkšņi tavai tava iegādātā videoiekārta, velosipēds vai cita manta tiek nozagta vai sabojāta ? Zagto ne vienmēr izdodas atgūt, bet segt zaudējumus var palīdzēt apdrošināšana. Apdrošināšana ir aizsardzība pret finansiālajiem zaudējumiem, jo kāds uzņēmums risku, ka tev vai tavam īpašumam var kaut kas notikt. Apdrošinoties tiek slēgts rakstveida līgums( polise) , kurā, no vienas puses apdrošināšanas sabiedrība uzņemas segt zaudējumus, kas radusies dabas katastrofas, nelaimes, saslimšanas, nāves u.c. gadījumos apdrošinātais, no otras puses, uzņemas maksāt norādītajos termiņos norādītās iemaksas. Apdrošināšana var būt obligāta vai brīvprātīgi pastāv daži apdrošināšanas veidi;…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,98 €
Work pack Nr. 1116421
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register