Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
7,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:953146
 
Author:
Evaluation:
Published: 16.03.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 10 units
References: Used
Extract

SIA „LISA L.L.K.” ir dibināts 1996.gada 18. jūnijā, un tā statūtkapitāls sastāda 2000 Ls. Komersanta reģistrācijas apliecību skatīties pielikumā. Uzņēmuma īpašnieks ir Valdis Garančs. SIA „LISA L.L.K.” komercdarbība ir saistīta ar koksnes, koka un korķa izstrādājumu ražošanu, kokmateriālu sagatavošanu un ar to saistītiem pakalpojumiem.
SIA „LISA L.L.K.” atrodas Madonā, Saules ielā 61 un sava komersanta darbības izpildei iznomā angāru un atklātu laukumu, kur glabā iepirkto koksni, kā arī realizējamo gatavo produkciju – taras dēlīšus, brusas un paletes (dažāda izmēra sortiments).
Uzņēmumam ir noslēgti līgumi par pārstrādātās koksnes realizāciju ar tādiem uzņēmumiem kā SIA „AVE MTP”, SIA „Pondus”, SIA „Nelss”, SIA „Vidzeme 90”, SIA „Madonas namsaimnieks”. Savu produkciju uzņēmums galvenokārt realizē Madonas rajona uzņēmumiem. Šie uzņēmumi par saņemto gatavo produkciju norēķinās bezskaidrā naudā (izmantojot Unibankas, Hansabankas vai Latvijas hipotēku un zemes bankas pakalpojumus) viena mēneša ietvaros, vai savstarpējos līgumos noteiktā termiņā.
Savukārt SIA „LISA L.L.K.” iepērk kokmateriālus (zāģbaļķus, apaļkokus, skujkokus) pārstrādei no tādiem uzņēmumiem kā SIA „Mēneslīcis”, SIA „Kalnameži”, SIA „Mežsaimniecības asociācija”.
Uzņēmumā tiek nodarbināti vidēji 12 strādnieki. To skaits regulāri mainās, jo SIA „LISA L.L.K.” ir iesaistījusies „Bezdarbnieku atbalsta programmā”, kas paredz uz 10 mēnešiem nodrošināt darbiniekus ar darbu. Uzņēmums nodrošina strādniekus ar darba apģērbu un dažādiem aizsarglīdzekļiem, kas paredzēti darbam ar koksnes pārstrādi.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register