Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:292977
 
Evaluation:
Published: 01.04.2021.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    1
  BALTVĪNA RAŽOŠANA    2
  VĪNOGU ŠĶIRNE “RIESLING”    3
  Šķirnes “trumpis”    3
  Izplatība un geogrāfija    4
  Garšas īpatnības un aromāti    5
  Izskats un īpašības    5
  Ēdienu saderība    6
  BALTVĪNS “BLUE NUN RIESLING”    7
  SECINĀJUMI    8
  IZMANTOTIE AVOTI    9
Extract

BALTVĪNS “BLUE NUN RIESLING”
Darba autore par visgardāko Riesling šķirnes vīnu uzskata uzņēmuma “F.W. Langguth Erben” zīmolu “Blue nun” . Tas ir vācu vīna zīmols, kurš tika uzsākts 1923. gadā.10 Baltvīns ir pussaldais un pussausais vīns, kas ir izgatavots no Rheinessen reģionā augošajām vīnogām. Vīns ir atsvaidzinošs, perfekta tropisko un balto augļu kombinācija, apvienojumā ar maigu ziedu buķeti. Šajā vīnā tiek izmantotas tikai Riesling šķirnes vīnogas. Vīns ir jāuzglabā tumšā un vēsā vietā, jāsargā no tiešiem saules stariem. Uzglabāšanas temperatūra ir no 2°C līdz 25°C. Pasniegšanas temperatūra ir no 9 līdz 11 °C. Alkohola saturs – 10,5%. Satur alergēnu – sēra dioksīdu un sulfītu.
Šis vīns ļoti labi sader kopā ar cūkgaļas un mājputnu ēdieniem, gliemenēm, asiem un veģetāriem ēdieniem, vītinātu gaļu, viegliem sautējumiem, picām, zivs ēdieniem un, protams, sieru. 11

SECINĀJUMI
1. Rislingu var glabāt ļoti ilgi — ar laiku tas iegūst vēl interesantāku garšu.
2. Tas ir ilgmūžīgs.
3. Rīslinga vīnogas tiek augstu novērtētas.
4. Tām patīk vēss klimats, necieš karstumu un tiešus saules starus, un caurvēju, tādēļ vēsais Vācijas klimats ir īpaši piemērots šo vīnogu augšanai.
5. Tā kā ir daudz rislinga vīnogu šķirņu, šo vīnu var saskaņot ar dažādiem ēdieniem.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register