Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:456414
 
Evaluation:
Published: 04.06.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
  Prečziniskais raksturojums   
  Uzglabāšana   
  Vēsture   
  Uzturvērtība   
  Ēdienu iedalījums   
  Pirmapstrāde   
  Siltapstrāde/gatavošana   
  Ēdienu gatavošanas tehnoloģija   
  Biezpiena deserts ar kakao   
  Biezpiena klimpas   
  Pasniegšanas raksturojums   
  Secinājumi   
Extract

Biezpiens ir ļoti universāls produkts - to var kombinēt ar visdažādākajām piedevām, izmantot, lai pagatavotu visdažādākos ēdienus, gan ikdienai, gan svētkiem, gan izsmalcinātām pusdienām. No biezpiena gatavo karstos, aukstos un saldos ēdienus. Aukstie biezpiena ēdieni ir biezpiens ar krējumu un cukuru, biezpiens ar pienu, saldās un sāļās biezpiena masas ar dažādām piedevām, biezpiena krēms, biezpiena mērces. Siltie biezpiena ēdieni ir biezpiena klimpas, biezpiena plācenīši, biezpiena pudiņš, biezpiena sacepums, biezpiena pankūkas, suflē, dažādas kotletes, biezpiena pikas. Saldie biezpiena ēdieni ir dažādas tortes, deserti, pudiņi un konditorejas izstrādājumi. Biezpienu plaši pielieto konditorejas izstrādājumu gatavošanā, gatavošanas laikā saglabājas visi pienā esošie vitamīni. Biezpienu izmanto arī dažādu izstrādājumu – krēmu, tortu, saldo vai sāļo sieriņu un biezpiena masu gatavošanai. Minētajos izstrādājumos izmanto visa veida biezpienu ar dažādām piedevām. Lai iegūtu šos izstrādājumus, biezpienu saberž, lai būtu viendabīga konsistence, pievieno nepieciešamos papildproduktus. Biezpiena krēmu sastāvā ir arī saldais krējums, garšvielas, cukurs un piedevas – rozīnes, rieksti, kakao. Iegūto masu homogenizē un uzputojot iegūst atbilstīgu izstrādājumu, kuru parasti saiņo sīkajā saiņojumā, kā arī izmanto biezpiena tortu gatavošanai vai konditorejas izstrādājumu pildījumiem.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1315391
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register