Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:670332
 
Evaluation:
Published: 22.03.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 11 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Anotācija    2
  Abstract    3
  Ievads    5
1.  Literatūras apskats    6
1.1.  C vitamīns    6
1.1.1.  C vitamīns cilvēka organismā    6
1.1.2.  Atrašanās dabā    6
1.2.  Augļu raksturojums    6
1.2.1.  Krūmcidonijas    6
1.2.2.  Mežrozītes    7
2.  Metode    8
2.1.  Kvantitatīvā tilpumanalīze – titrimetrija jeb titrēšana    8
2.2.  Pētījums    8
3.  Rezultāti    10
4.  Secinājumi    12
  izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts    13
Extract

SECINĀJUMI
1. C vitamīns jeb askorbīnskābe ir taukos nešķīstošs vitamīns ar skābu garšu, kas ir jūtīgs pret skābekli un piedalās daudzos cilvēkam nozīmīgos dzīvības procesos.
2. Salīdzinot iegūtos rezultātus mežrozīšu augļos tika noteikts lielāks C vitamīna daudzums nekā krūmcidoniju augļos, tāpēc uzturā ir vērtīgāk iekļaut mežrozīšu augļus.
3. C vitamīna daudzums samazinājās augļus uzglabājot, kas apstiprina izvirzīto hipotēzi.
4. Lai saglabātos augstāks C vitamīna daudzums lietderīgāk ir izmantot liofilizēšanu, jo liofilizēšanas laikā augļiem nepiekļūst gaiss, tādēļ C vitamīna zudums ir mazāks.  

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1385111
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register