Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:226310
 
Author:
Evaluation:
Published: 01.10.2004.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 2 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    1
  Kosmiskā teorija    1
  Kosmiskās teorijas vispārējais apraksts    1
  Kosmiskās teorijas pierādījumi    6
Extract

Mēs dzīvojam pasaulē, kurā notiek neticamas un pat fantastiskas lietas. Visapkārt mēs vērojam dzīvību. Par to liecina dzīvnieki, putni, zivis un citas dzīvās radības. Dzīve eksistē visur: gan Ziemeļpolā, gan tuksnešos, gan gaisā, gan kokos. Uz zemes dzīvība ir daudzveidīga: tas visos izraisa izbrīnu. Vēl joprojām pastāv jautājums, kā radusies mūsu planēta un visi tās iemītnieki. It sevišķi visus interesē cilvēces rašanās cēloņi.
Daudzi cilvēkiem ir vienalga, kā viņi radušies, taču tā tas nav. Domas kā cilvēks ir radies stipri ietekmē cilvēka turpmāko dzīvi.
Cilvēces attīstības vēsture vēl joprojām nav noskaidrota. Tā ir mulsinoša, neatbilstību, mīklu un interesantu faktu pārpilna. Vēl pagājušā gadsimtā daudziem, un it īpaši baznīcas piekritējiem, bija neizprotama Darvinisma teorija, kura dažos izraisīja izbrīnu un sašutumu. Tik viegli saprotamā un visiem pieņemamā teorija, ka pasauli radījis Dievs, tika uzskatīta par vienīgo patiesību, kuru sludināja baznīcās.
Tagad, uz 21. gadsimta sliekšņa, tika radīta jauna teorija, kura nepiekrīt ne Bībeliskajai, ne evolucionārajai teorijai. Šīs teorijas pamatprincips ir cilvēka rašanās no kosmosā.
Lai labāk un objektīvāk izvērtētu cilvēku izcelsmes cēloņus, aplūkosim vairākas versijas: teorijas kurā zināms virzītājspēks un Čarlza Darvina teorija, kuru dēvē par evolūcijas teoriju. Tas dod iespēju piekrist, apstrīdēt daudzus faktus, vai arī salīdzināt versijas pēc vairākiem parametriem: ticamības, objektivitātes. Noteikti eksistē arī citas versijas par cilvēka izcelšanos. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register