Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:872332
 
Evaluation:
Published: 24.11.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 7 units
References: Not used
Extract

COCOMO II ir modelis, kas nodrošina izmaksu, pūļu novērtēšanu un darbu sadali laikā, plānojot jaunas programmatūras izstrādes aktivitātes. Tas fokusējas uz tādiem izejas punktiem kā sekvenciālu un nepārtrauktu izstrādes procesa modeli, jau esošu pieeju atkārtotu izmantošanu, ietverot jau tirgū esošas lietojumprogrammu kopas, reinženieriju, lietojumprogrammu kombinēšanu, objektorientētām pieejām, programmatūras procesa gatavības efektiem un procesa vadītu kvalitātes novērtēšanu.

Dramatiska datortehnikas platformu izmaksu samazināšanās un programmatūras risinājumu plaša pielietojuma pārsvars ir likuši uzsvaru uz sistēmu izstrādes izmaksām. Tas padara izmaksu novērtēšanu jo svarīgāku pareizo komponentu izvēlē, konstruējot un izvēloties sistēmas dzīves cikla evolūcijas modeli, kā arī pārliecinot finansu pārvaldi par investīciju nepieciešamību programmatūras produktos. Fakts uzsver arī spēju vadīt tirgus analīzes, izvēloties sistēmu un programmatūras dzīves ciklu izmaksas, ciklu laika resursus, funkcijas un kvalitāti.

Jaunā programmatūras procesu un produktu paaudze maina pogrammatūras izstrādes procesu organizācijās. Jaunās pieejas - evolūcija, riska vadība, ceturtās paaudzes valodas un lietojumprogrammu ģeneratori, paātrinātie izstrādes modeļi - nosaka ievērojamus uzlabojumus programmatūras kvalitātē, kā arī reducē programmatūras izmaksas, risku un cikla laiku.

Piedāvātais Konstruktīvais Izmaksu Modelis (Constructive Costs Model) nodrošina spēcīgu izejas punktu minēto problēmu risināšanā. Šis ir visplašāk pielietotais programmatūras izmaksu novērtēšanas modelis pasaulē. Modelis ir pieejams daudzās komerciālās paketēs un privātās realizācijās, to lieto ļoti plašs organizāciju loks. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1341654
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register