Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:752801
 
Evaluation:
Published: 28.06.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 11 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
1.  Degvīna vēsture   
2.  Degvīna ražošana   
3.  Degvīna ražotāji pasaulē un Latvijā   
3.1.  Klasiskie degvīni pasaulē   
3.2.  Degvīna ražotāji Latvijā   
4.  Degvīna pasniegšana un jaukšana kokteiļos   
4.1.  Degvīna kokteiļi   
4.2.  Degvīna pasniegšana   
5.  Degvīna kvalitātes rādītāji   
5.1.  Organoleptiskie rādītāji   
5.2.  Fizikāli – ķīmiskie rādītāji   
6.  Interesanti fakti par degvīnu   
  Secinājumi   
  Literatūras saraksts   
Extract

Krievijā šņabi sākumā izmantoja medicīniskos nolūkos, bet Polijā kā pēc skūšanās līdzekli.
100 gramos degvīna ir 235 kalorijas.
Pirmā iestāde, kur degvīnu varēja iegādāties dzeršanai tika atvērta 1533. gadā Maskavā.
Katrīnas II valdīšanas laikā degvīns tika uzskatīts par elites dzērienu visa pasaulē.
Līdz 1885. gadam degvīns tika pārdots tikai spaiņos pa 12,3 litriem.

Secinājumi
1. Degvīns ir stiprais alkoholiskais dzēriens, ko iegūst sajaucot destilētu ūdeni ar etilspirtu.
2. Degvīns ir plaši izplatīts visā pasaulē.
3. Degvīna sākotnējā izejviela parasti ir rudzi, kvieši, mieži, kukurūza, kartupeļi un citi pārtikas produkti, no kuriem var iegūt etilspirtu.
4. Destilācija ir ar etilspirtu bagātu tvaiku atdalīšana no etilspirta šķīduma ūdenī.
5. Lai ražotu kvalitatīvu degvīnu ir nepieciešamas kvalitatīvas izejvielas.
6. Latvijā ar degvīna ražošanu nodarbojas četri uzņēmumi, kuri kopumā ražo 48 dažāda veida degvīnus.
7. Degvīna lietošana kokteiļos kļuva populāra tikai 19. gadsimta vidū.
8. Garšas un aromatizēto degvīnu ieteicams pasniegt tīrā veidā un stipri atdzesētu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register