Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:870094
 
Author:
Evaluation:
Published: 31.03.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Delfīnterapija ir alternatīva netradicionāla psihoterapijas metode, kas pacientu dziedina pateicoties saskarsmei „cilvēks- delfīns”. Psihoterapijas process norit vairāku speciālistu- psihologa, psihoterapeita, sociālā pedagoga, defektologa, trenera vadībā un uzraudzībā, taču patiesībā terapiju šajā procesā veic nevis speciālisti, bet gan delfīns.
Tā ir parādība vai process, kas ir saistīts ar bioloģisku efektu, ar delfīnu izstarotā labvēlīgā biolauka ietekmi. Šo dzīvnieku fizioloģiskās īpašības ir unikālas. Viņu āda ir pārpilna ar refleksajām zonām un elektromagnētiskās uztveres kanāliem. Delfīnterapija ir arī viens no zooterapijas (ārstēšana ar dzīvnieku līdzdalību) veidiem.
Terapija palīdz ārstēt veselu virkni psiholoģisku traucējumu un saslimšanu, piemēram, hroniska noguruma sindromu un ieilgušus depresīvus stāvokļus. To pielieto dažādu fobiju, neirožu ārstēšanā, kā arī valodas raustīšanas gadījumos. Ritmiskās balsenes skaņas, kuras izdod dzīvnieki, pēc ārstu domām atstāj labvēlīgu iespaidu uz bērnu bojāto nervu sistēmu.
Tā ir saskarsmes mācība un ir ļoti piemērota bērniem, kuriem ir uzmanības koncentrēšanās un runas problēmas. Pēc terapijas daudzi mazo pacientu vecāki ir apliecinājuši, ka viņu bērni ir kļuvuši aktīvāki un spējīgi vairāk koncentrēties. Daudzi bērni veiksmīgi ir uzsākuši apgūt verbālo valodu.
Šī terapija nav ne veiksmes formula kādas slimības galīgā izārstēšanā, ne 100% vecāku gaidu piepildījums. Tā ir iespēja palīdzēt bērnam ieraudzīt pasauli citām acīm, palīdzēt bērnam atvērties un izkļūt no sastinguma punkta, ko nosaka slimība.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register