Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:699390
 
Author:
Evaluation:
Published: 11.01.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 20 units
References: Used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
Extract

Šis arī attiecināms uz gadījumiem, kad droni ielido lidostu teritorijās, vai pārkāpj kaut kādas teritoriālas robežas, kuras pats cilvēks, jeb attālinātais pilots nav pārkāpis, bet tā lidaparāts ir, tāpēc ir nācies lasīt, ka kaut kur pat trenē plēsīgos putnus (ērgļi, vanagi), lai tie ķertu šos BPLA, lai netiktu traucēta gaisa kustība.
Manas rekomendācijas ir straujākiem soļiem iet pretī šīm tehnoloģijām, kā arī atsaukties uz piedāvāto potenciālu dažādās jomās Latvijas sabiedrībai, un arī Rēzeknes Tehnoloģijas akadēmijas (RTA) izglītojamajiem it īpaši, tiem, kuri apgūst mehatronikas programmu.

Nobeigums
Pēc maniem uzskatiem, pētījuma mērķis ir sasniegts, jo ir apzināti gan galvenie lauki, kur šobrīd šīs dronu tehnoloģijas attīstās, gan apzināti potenciālie virzieni, kur šīs tehnoloģijas varētu virzīties un attīstīties arī turpmāk.
Es uzskatu, ka šis pētījums varētu tikt turpināts, dziļāk izpētot Latvijas konkrēto situāciju, un to kā mūsu vidē tiek izmantoti droni, un to, kā tie varētu tikti integrēti reģionālajai attīstībai, un, iespējams, pat izmantojot RTA resursus. Es domāju, ka potenciālam esot, tas ir jāizmanto, un, veicot padziļinātu ekonomisko analīzi, kas būtu balstīta uz reģiona īpatnībām, kas varētu būt tieši Latgales reģions, varam veikt pat stratēģisko plānošanu ar to, kā droni varētu uzlabot dzīves apstākļus un ekonomisko situāciju šeit vai arī citviet.
Nobeigumā tikai piebildīšu, ka, perspektīvām esot, tās ir jāizmanto, un jāveic papildus pētnieciskie darbi šajā jomā, sadarbojoties ar citām studiju programmām un varbūt pat augstskolām.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register