Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:645290
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.11.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Ēdienkartes vēsture    4
2.  Ēdienkartes izveides principi    5
2.1.  Ēdienkartes nozīme    5
2.2.  Ēdienkartes funkcijas    5
2.3.  Ēdienkartes uzbūve    5
2.4.  Ēdienkartes apjoms    6
3.  Ēdienkaršu iedalījums    8
4.  Ēdienu secība ēdienkartē    10
  Secinājumi    11
  Izmantotā literatūra    12
  Pielikums    13
Extract

Veidojot ēdienu karti, katrā uzņēmumā jāņem vērā uzņēmuma veids, atrašanās vieta, vietējā konkurence, uzņēmuma atbilstība apgabalam (kur tā atrodas), mērķa grupa, klientu maksātspēja, klientu vēlmes, izvēlētās ēdienkartes veids, virtuves aprīkojums, sezonalitātes ietekme, ēdienreižu skaits, produktu neatkārtošanās u.c. faktori.[2]

2.1.Ēdienkartes nozīme
1.Nodrošināt savstarpēju komunikāciju starp ēdināšanas uzņēmuma darbiniekiem un apmeklētājiem.
2.Noskaidrot apmeklētāju vajadzības ko gribētu pirkt un cik naudas tērēt.
3.Darbinieki tiek motivēti nodrošināt izejvielu iegādi un ēdienu gatavošanu atbilstoši ēdienkartei.
4.Realizējot ēdienus un dzērienus, saskaņā ar ēdienkarti panākt apmeklētāju vēlmju apmierināšanu.

2.2. Ēdienkartes funkcijas
Informēt ēdināšanas uzņēmuma darbiniekus:
kādas izejvielas jāpasūta;
kādi ēdieni jāgatavo;
kā ēdieni jāservē;
kādā veidā jāapkalpo.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register