Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:345864
 
Author:
Evaluation:
Published: 23.02.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 6 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Baltā cukura kvalitāte un kritēriji, uzturvērtība    5
1.1.  Uzturvērtība    5
1.2.  Kvalitāte un kritēriji    8
2.  Marķējuma prasības    9
3.  Kvalitātes noteikšanas metodes    10
  Izmantotā literatūra un avoti    11
Extract

3. Kvalitātes noteikšanas metodes
Balto cukuru veidiem ir vairākas kvalitātes noteikšanas metodes:
• Izmantojot metodi - masas zuduma noteikšana žāvējot -, nosaka masas zudumu, kuru sver svaros ar precizitāti līdz 0,1g
• Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot to saturu kā invertcukuru (Berlīnes institūta metode) , izmantojot šo metodi, nosaka reducējošo cukuru saturu, kas izteikts kā invertcukurs, otrās šķiras baltajam cukuram. Lielums, kas noteikts, izmantojot šo metodi, ir reducējošais cukurs, izteikts kā invertcukurs.
• Reducējošo cukuru noteikšana, izsakot to saturu kā invertcukuru (Naita un Allena (Knight and Allen) metode), izmantojot šo metodi, nosaka reducējošo cukuru saturu, kas izteikts kā invertcukurs. Šo metodi izmanto tikai „Cukuram jeb Baltajam cukuram” „Augstākā labuma baltajam cukuram.”
• Polarizācijas noteikšana. Izmantojot šo metodi, nosaka polarizāciju „Otrās šķiras baltajam cukuram” , „Cukuram vai baltajam cukuram” „Augstākā labuma baltajam cukuram”.
Polarizācija ir polarizētas gaismas griešanas leņķis cukura šķīdumam, kurš satur 26 g cukura 100 mililitros. Mērījumu veic 200 mm garā kivetē.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1384441
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register