Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:499111
 
Evaluation:
Published: 07.05.2007.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 2 units
References: Not used
Extract

Uz ziemeļiem no Damaskas, tagadējās Libānas teritorijā, atrodas Bālbekas terase: platforma, kas izbūvēta no klinšu blokiem, no kuriem daži ir divdesmit metru gari un sver turpat 2000 tonnu. Līdz šim arheologi nav devuši izskaidrojumu tam, kāpēc, kā un kas būvējis Bālbekas terasi. Tiesa, ka krievu profesors Agrests uzskata par iespējamu, ka terase varētu būt kāda milzīga piezemēšanās laukuma atlieka.
Ja mēs rātni pieņemam tās zinašanas, kas mums tik skaisti tiek pasniegtas, tad no tā izriet, ka senā Ēģipte pēkšņi un bez jebkādas pārejas atradās fantastiskas civilizācijas augstumos. Lielās pilsētas un milzīgi tempļi, majestātiskas, izteiksmīgas statujas, krāšņas ielas ar popūzām figūrām to malās, perfektas kanalizācijas ietaises, klintīs iekaltas luksuskapenes, varenas piramīdas… šīs un daudzas citas brīnumainas lietas itkā izaug no zemes mūsu acu priekšā. Tiešām brīnumaina zeme, kas bez vērā ņemamas priekšvēstures pēkšņi ir gatava šādiem sasniegumiem!
Tikai Nīlas deltā un sāurās strēmelēs abpus upes bija augīga aramzeme. Taču eksperti tagad iedzīvotāju skaitu lielo piramīdu būvēšanas laikā lēš ap 50 milijoniem cilvēku! (Skaitlis, kas ir acīm redzamā pretrunā ar līdzšinējo uzskatu, ka cilvēku kopskaits uz zemeslodes 3000. gadā pirms Kristus dzimšanas bijis 20 miljoni!)…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register