Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:173513
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.12.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 9 units
References: Not used
Extract

Zinātne mūs ietekmē ļoti spēcīgi, to mēs sapratīsim tikai pēc ilgāka laika, visas šis jaunās tehnoloģijas, pārtikas produkti, kas glabājas mēnešiem ilgi, sadzīves ķīmija, kas visu izmazgā, iztīra, atgrūž netīrumus…. . Kā tas mūs ietekmē?
Jaunākās tehnoloģijas un viedierīces – gan palīdzība, sasniedzamība un atbalsts grūtā brīdī , vai tikai informācijas avots, gan gluži pretēji – datoratkarība, it sevišķi bērnu, skolēnu un jauniešu vidū, nespēja un neprasme kontrolēt savas darbības šajā jomā bieži noved pie dramatiskām sekām. Bērni, kuru vecāki ļoti agrā vecumā ir, nosēdinājuši pie datora, neiemācās pilnvērtīgi, un pozitīvi vadīt savas emocijas un sociālo prasmju apguves līmes ir nepilnīgs, lielāka trauksmainība, un tas pieaugušā vecumā var radīt vēl lielākas problēmas. Skolas periodā bieži vien ir nepilnīgi vērtējumi mācībās, jo nespēj nokoncentrēties mācību darbam, uzvedības problēmas un kavējumi.
Jau daudzu gadu ir aktuāls straujais Cilvēces pieaugums, lai, visus spētu pabarot, zinātnieki izstrādā un rada aizvien jaunas pārtikas audzēšanas un saglabāšanas vielas. Viens no veidiem ir ģenētiski modificēta pārtika (ĢMO), tie ir jebkāda veida ēdieni, kuriem izdarītas pārmaiņas to DNS informācijā. Šīs izmaiņas veic cilvēki, dabā nekad tā nenotiek. Ģenētiski modificētos augus parasti veido ar mērķi palielināt ražību, radīt izturību pret kaitēkļiem un izveidot noteiktas īpašības, kā, piemēram, košu krāsu un izteiktu formu. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register