Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:275242
 
Evaluation:
Published: 28.12.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 12 units
References: Used
Extract

Frizūra visos laikos ir aizņēmusi nozīmīgu vietu cilvēka dzīvē. Kopš V-VI gs.p.m.ē. cilvēki sāka ļoti rūpēties par saviem matiem. Par pagājušo gadsimtu frizūrām mēs varām spriest balstoties uz mākslu daiļdarbiem: glezniecības audekliem, mozaīkiem, skulptoriem, freskiem un lietišķā māksla priekšmetiem. Frizūra ļoti bieži mainīja siluetu, formu, tas notika, vēsturisku notikumu, klimatisku apstākļu, reliģisku uzskatu, estētisku uzskatu, personisku gaumes un nejaušības iespaidā. Katrs laikmets frizūras mākslas attīstībā ienesa daudz jauna. (1. – 9.)
Paiet gadi, vienu gadsimtu nomaina otrs, veidojas un grūst impērijas, vecos uzskatus, tradīcijas nomaina jaunas, bet nemainīgs paliek viens — cilvēka tieksme pēc skaistuma. Frizieris ir sava veida mākslinieks, kurš ieved mūs aizraujošā Grācijas, Stila, Elegances un Skaistuma pasaulē. Un nav pārsteigums, ka friziera profesija visos laikos bija un būs radoša, kur vieta ir gan fantāzijai, gan izdomai. (2.)
Es izvēlējos aprakstīt tieši šo nozari, jo es uzskatu, ka mūsdienas ārējais izskats ieņem būtisku vietu tagadnes dzīvē. Cilvēki tērē daudz laika un naudas, lai izskatītos perfekti. Es domāju, ka frizētavu un kosmētisku salonu nozare ir ļoti perspektīva un aktuāla Latvijā. Tā dēļ es nolemju, ka es rakstīšu savu biznesa plānu par frizētavu un kosmētisko salonu nozari.
Šajā darbā es aprakstīšu izvēlēto nozari, to būtību, konkurenci un arī analizēšu statistikas datus. Es izmantošu grāmatas, internētu un papildmateriālus no frizētavām.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1202322
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register