Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:580818
 
Author:
Evaluation:
Published: 13.04.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 1 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    2
  SATURS    3
1.  MALTĀ RAŽOTIE PRODUKTI    4
2.  GBEJNA SIERS    5
3.  GBEJNA SIERA GATAVOŠANAS TEHNOLOĢIJA    6
4.  GBEJNA SIERA PIEEJAMĪBA    7
  KOPSAVLKUMS    8
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    9
  PIELIKUMS    10
Extract

KOPSAVLKUMS
Gbejna siera ražošana ir sena Maltas tradīcija, kura tiek piekopta vēl šodien. Šī siera ražošanā tiek izmantoti tikai vietējās izcelsmes produkti. Ražošanas process ir sarežģīts un tas tiek ļoti stingri kontrolēts. Par Gbejna sieru var nosaukt tikai tad, ja tā ražošanai piens ir iegūts tikai no noteiktā ģeogrāfiskā teritorijām audzētām aitām, ja tā ražošanā ir izmantotas tikai Maltas vietējās izcelsmes izejvielas, ja tas atbilst konkrētiem kvalitātes rādītājiem.
Maltā šis siers tiek izmantots kā atsevišķa uzkoda, kā arī tiek pievienots dažādos ēdienos. Sieram piemīt īpatnēja aitas siera garša, lai gan visi šie sieri ir līdzīgi, tomēr garša katram šī siera veidam būs atšķirīga.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register