Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:995973
 
Evaluation:
Published: 02.04.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Tildes Jumis ir pilna grāmatvedības un preču uzskaites un analīzes sistēma, kas nodrošina vispusīgu uzņēmuma datu apstrādi. Sistēmas Tildes Jumis sniegtās iespējas ļauj to izmantot uzņēmumos ar ļoti dažādiem darbības virzieniem. Sistēma ir ieguvusi plašu popularitāti, pateicoties tās daudzpusīgajam un ērtajam lietojumam.
Par savu grāmatvedības sistēmu to ir izvēlējušies visdažādāko profilu un lielumu uzņēmumi, kuros uzskaites operācijas veic gan viens grāmatvedis, gan veselas grāmatvedības nodaļas. Daudzi lietotāji sistēmu Tildes Jumis izmanto datortīklos. Turklāt sistēmu var viegli apgūt un ērti lietot pat cilvēki bez priekšzināšanām darbā ar datoru.
Tildes Jumis piedāvā ērtus līdzekļus preču tirdzniecībai un pakalpojumu sniegšanai, ļauj komplektēt preces no sastāvdaļām, veidot, skatīt un drukāt preču un pakalpojumu katalogus, izrakstīt un rediģēt pavadzīmes un pasūtījumus, kā arī sagatavot atskaites.
Tildes Jumis nodrošina pilnvērtīgu grāmatvedības uzskaiti un datu analīzi. Uzņēmuma kontu plānu ir iespējams elastīgi piemērot sava uzņēmuma specifikai. Ar sistēmu Tildes Jumis var veidot, mainīt un uzņēmuma vajadzībām pielāgot dažādas atskaites, kas palīdz novērtēt uzņēmuma stāvokli un pieņemt lēmumus. Papildus tam sistēmā Tildes Jumis ir sagatavotas arī oficiālo atskaišu formas, kas atbilst Latvijas likumdošanas prasībām. Atskaišu un pārskatu atbilstību likumdošanai nodrošina regulārie un ērti ieviešamie programmas papildinājumi.
Algu aprēķins tagad ir ērts un vienkāršs — norādiet datus par darbiniekiem un to darba kavējumiem mēnesī, un sistēma pati izrēķina visas summas, kā arī sagatavo nepieciešamās atskaites.
Programma paredzēta datorizētai grāmatvedības uzskaitei vidējos un mazos uzņēmumos. To veidojuši augsti kvalificēti speciālisti firmā „GRĀDA”, kam ir desmit gadu pieredze ar šāda tipa izstrādnēm. Programma rakstīta datu bāzu vadības valodā Microsoft Visual FoxPro 6.0 un paredzēta darbam kā ar atsevišķu datoru tā arī lokālajā tīklā. Programma dod iespēju uz viena datora veikt grāmatvedības uzskaiti vairākām firmām reizē. Programma „Saldo grāmatvedība” izstrādāta, izmantojot mazo uzņēmumu grāmatvedības uzskaitei 1997. gadā veidotās programmas „Grāda” ekspluatācijas pieredzi (patreiz vairāk par 100 klientiem Latvijas republikā). Tomēr programma „Saldo grāmatvedība” būtiski atšķiras no programmas „Grāda”. Tā ir universāla ar grāmatvedības personīgo kontu ievadīšanas iespējām, grāmatvedības informācijas ievadu ne tikai no kontējumiem, bet gan, pirmkārt, pamatojoties uz dokumentiem ar automātisku kontējumu formēšanu. Programma veido pietiekoši plašu iekšējo un ārējo atskaišu klāstu un tai ir lielas analītiskās uzskaites iespējas. Ar kontu plāna veidošanu programma pietiekoši vienkārši piemērojas konkrēta uzņēmuma uzskaites īpatnībām un metodēm un nodrošina informāciju uzņēmuma apakšstruktūru saimnieciskās darbības analīzei. Programma atbilst Latvijas republikas likumdošanas prasībām grāmatvedības uzskaitei un ievēro jaunākās nodokļu likumdošanas izmaiņas. Tā ļauj veikt sintētiskās informācijas (no kontējumiem) ievadu no darba algas uzskaites programmas − „Saldo alga” un pamatlīdzekļu uzskaites programmas − „Saldo pamatlīdzekli”.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register