Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:500066
 
Evaluation:
Published: 27.01.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  Ziemas kvieši    4
2.  Ziemas kviešu audzēšanā izmantojamās tehnikas un tehnoloģijas    6
2.1.  Augsnes apstrāde    6
2.2.  Sēklas materiāls, sēšana un minerālmēslu iestrādāšana    6
2.3.  Augu aizsardzības līdzekļi    7
2.4.  Ražas pļaušana un novākšana    8
2.5.  Peļņa no ražas    8
  SECINĀJUMI    9
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    10
Extract

Graudkopība ir svarīga augkopības nozare, jo graudu ražošana veicina jebkuras valsts ekonomisko un politisko stabilitāti, iedzīvotāju pārticību. Graudkopība ir viena no nozīmīgākajām lauksaimniecības preču produkcijas ražošanas nozarēm Latvijā. Graudaugiem mūsu dzīvē ir liela nozīme, jo tajos ir gandrīz visas nepieciešamās minerālvielas.

Graudaugiem ir plašs pielietojums, tos izmanto:
maizes cepšanai;
konditorijas izstrādājumiem;
dažādu putraimu pagatavošanai;
lopbarībai u.c.

Referāta mērķis ir parādīt, cik apmēram lielu peļņu var iegūt no ziemas kviešu audzēšanas, izmantojot tikai jauno tehniku.

Mērķa sasniegšanai veicu sekojošus uzdevumus:
Izpētīju ziemas kviešu augšanas tendences
Izpētīju graudkopībā nepieciešamās tehnikas un tehnoloģijas
Veicu visus nepieciešamos aprēķinus, peļņas noskaidrošanai.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register