Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:356669
 
Evaluation:
Published: 07.12.2004.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
  Biogrāfija    3
  Z-scars vēsture    3
  Grupas sastāvs    4
  Andris Kivičs    4
  Artūrs Koris   
  Toms Veismanis   
  Jānis Sokolovs   
  Artūrs (Italiano)    6
  Sapņi piepildās    6
  Dialogs    8
  Dziesmas    9
  Apmāto vilciens    9
  Starp tevi un mani   
  Jūtot tā   
  Ja tu esi viens   
  Tā vairs neesi tu!    12
  Prasību raideris    12
  Secinājumi    14
Extract

Ievads.


Latvijā mūzikas pasaulē izspraukties nav tik viegli kā daži domā, bet ir iespējas to izdarīt arī ļoti ātri, kā to izdarīja manā projektā izskatītā grupa. Šie puiši muzicēja kopā tikai trīs mēnešus, un jau tad viņi tika līdz 8. vietai radio SWH rock priekšnamā. Pirms gada viņus nepazina neviens, bet ko viņi ir panākuši ar savu darbu, es teiktu pat ļoti daudz. Vai tā būtu veiksme, kas viņiem uzsmaidīja vai saliedētība grupas dalībnieku starpā, vai arī vienkārši viņi spēlē labu mūziku, kura mums tik ļoti patīk, ka mēs par viņu tik ļoti daudz balsojām.
Lasot manā projektā izlasīto informāciju jūs uzzināsiet, varētu tā teikt, gandrīz visu par šiem pieciem večiem, izņemot, protams, intīmo dzīvi un to, ko viņi negrib atklāt šai plašajai pasaulei. Uzzināsit arī citu cilvēku domas par viņu mūziku un viņiem pašiem. Uzzināsiet arī par šīs grupas pirmsākumiem, kā tā radās, kas ir grupas līderis. Daži no grupas dalībniekiem ir profesionāli muzikanti, kuri ir beiguši mūzikas skolas sava instrumenta spēlē, tāpēc jau arī viņiem tik ātri veidojas jaunas, skanīgas dziesmas. Un ievadā es vēlos izteikt savas domas par šo grupu un kāpēc es veidoju projektu tieši par viņiem:
Tā kā pats spēlēju grupā, es saprotu cik svarīgi ir spēlēt labu mūziku, un lai tā patiktu cilvēkiem, tāpēc es daļēji apbrīnoju šos večus, kuri tik īsā laika posmā spēja izlauzties tik tālu. Un projektu es veidoju, lai apskatītu tieši kā viņi šos panākumus guva, kāda veida mūziku viņi spēlē un arī, lai arī pats varētu pamēģināt analizēt viņu dziesmas, stilu un viņus pašus kā cilvēkus. Un klausoties viņu dziesmas es esmu sapratis, ka viņi spēlē vieglu Pop roku un Latvijas Mūzikas apbalvošanas ceremonijā viņu nominācija bija - labākais POP albūms, bet tālāk par to pat netika. Vēl viņiem iezīmējas iesācējiem raksturīga, kaut gan es neteiktu, ka viņi būtu iesācēji, kļūda – gandrīz visām dziesmām ir līdzīgs ritms un arī līdzīga melodija un akordi, bet varbūt tieši tāpēc cilvēkiem tik ļoti patīk viņu mūzika(viegla, bet tai pašā brīdī ritmiska un melodiska) . Es jau pats nezinu, tāpēc arī citiem uz devu šo jautājumu:” Vai jums patīk grupas Z-scars mūzika un kāpēc?”

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register