Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:649847
 
Author:
Evaluation:
Published: 26.03.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Used
Extract

Jāatšķir divi termini – internets un Internets. Ar internetu apzīmē datu apmaiņas tehnoloģiju, bet termins Internets nozīmē globālo tīklu sistēmu, kas izmanto interneta tehnoloģiju.
Internets ir savstarpēji saistītu globāla mēroga datoru tīklu kopums, kas ļauj tā lietotājiem ar atbilstošā tehniskā nodrošinājuma palīdzību komunicēt.
Interneta veidošanās sākās ASV kā daļa no aizsardzības sistēmas programmas.
World Wide Web jeb globālais tīmeklis ir hiperteksta sistēma, kas ļauj lietotājiem skatīt savstarpēji saistītos hiperteksta dokumentus, izmantojot jebkuru izvēlēto maršrutu, vienkārši noklikšķinot un karstajiem punktiem (hotspots) hiperteksta dokumentos. Globālais tīmeklis sastāv no savā starpā savienotiem Interneta serveriem, taču ne visi Interneta serveri ir daļa no globālā tīmekļa. 1
Interneta popularitāte ir izskaidrojama ar to, ka tā ir daudz vieglāk apkopot informāciju nekā izmantojot jau ierastos medijus. 2
„Vispasaules” vai „globālajam ciemam” piemīt tādas sabiedrības iezīmes, kuras locekļi brīvi dzīvo un pārvietojas tās teritorijā neatkarīgi no rases, valodas vai valstiskās piederības. Arvien svarīgākas kļūst profesionālās īpašības un svešvalodu zināšanas. Globālās sabiedrības locekļi vairāk un vairāk lieto pazīstamus vispasaules brendus, kas iekarojuši patērētāju uzticību. Informācijas par šīm precēm nonāk pie potenciālā pircēja ar reklāmas palīdzību, kas publicēta plašsaziņas līdzekļos, kuri savukārt lielajiem starptautiskajiem konsorcijiem ir daudz vieglāk pieejami nekā ne tik bagātiem analoģisku preču vietējiem ražotājiem. Šis process liek skaļi protestēt gan pašiem ražotājiem, gan arī visdažādākajiem globalizācijas pretiniekiem.
Ne katrs uzņēmējs var atļauties izveidot dārgu mājaslapu, bet vienkārša informācija trīs valodās būtu nepieciešama.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register