Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:294794
 
Author:
Evaluation:
Published: 18.06.2008.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Itālijas ģeogrāfiskais stāvoklis    4
2.  Itālijas nacionālās virtuves īpatnības    5
3.  Pasta vai makaroni?    7
4.  Neapoliešu lepnums – pica    8
5.  Leģendārais itāliešu gardums – tiramisu    9
  Nobeigums    11
  Izmantotā literatūra    12
Extract

Itālijas nacionālās virtuves vizītkarte ir visdažādākās “pastas” – makaronu izstrādājumi, no tiem populārākie ir spageti. Piedāvātas tiek ļoti dažādas putras – “Fetučīni”, “Taljoni”, “Trenette”, “Picokeri”. Dienvidos vairāk iecienīti ir jūras produkti – cepta zobenzivs, krevetes un mīdijas. Lielā cieņā ir dārzeņu salāti ar olīvu eļļu un siera gabaliņiem. No desertiem iecienīti ir ļoti garšīgie saldējumi, siera tortes, visdažādākās šokolādes šķirnes. Ļoti iecienīts dzēriens ir kafija, kā arī vīns, kurš tiek likts uz galda katrā ēdienreizē. Vieni no pazīstamākajiem ir “Kjanti”, vermuts “Martini”, aperitīvs “Kampari”. Lieliski ir arī liķieri “Amareto” un “”Sambuka”, populārs ir arī vietējais degvīns “Grappa”.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register