Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:777126
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.12.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Extract

Nobeigums un secinājumi
Iepazīstot Itālijas ēdienu gatavošanas tradīcijas un analizējot restorānu sortimentu, secinu, ka Itālijas restorānu būtību veido laipna apkalpošana, mājīguma atmosfēra, smalkums, dažādība, kvalitāte, veselīgi un svaigi produkti, tīrībā, miers un liela cieņa pret ēdiena gatavošanu, pasniegšanu un to nobaudīšanu. Katrai ēdienreizei dienā tiek pievērsta liela uzmanība, restorānā jāierodas labi sakoptiem, priecīgiem un tādai jābūt arī uzņēmuma apkalpei, jo ēšana itāļu uztverē ir svētki. Ja vēlies baudīt Itālijas atmosfēru, tradicionālos ēdienus kā makaronus, zivju produktus, sierus, tomātus un nezūdošo tradīciju vīna malkošanu, tad jums jādodas uz turieni. Katrai detaļai, kas saistīta ar ēdienu, tiek pievērsta liela uzmanība, tāpēc tik svarīgi itāļi uztver garšvielu pievienošanu, mērču sortimentu un porcijas noformēšanu.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register