Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:903881
 
Evaluation:
Published: 22.10.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Used
Extract

Itāļu virtuve? Zinātāji atbildēs: sulīgas olīvas, saulē kaltēti tomāti, plānās šķēlēs sagriezts auksti kūpināts šķinķis prosciutto un izsteiksmīgais Parmigiano, latviskojot- Parmas siers. Arī tie, kas ar Pavaroti zemi nav tik tuvos draugos, ir iecienījuši divas citas lietas: picu un pastu. Dažādie našķi- antipasto- ir tikai uvertīra kā nopietnāka baudīšanai.[1.]
Itāļu ģimenē maltītes sākumā pasniedz šķīvi ar makaroniem, kam pārlieta mērce. Itāļi ēd ļoti daudz makaronu. Tos gatavo no kviešu miltiem un ūdens. Pēc tam itāļi ēd gaļu un dārzeņus, lietojot nažus un dakšiņas. Katrā maltītē viņi dzer vīnu. Bērniem dažkārt dod nedaudz vīna, kas atšķaidīts ar ūdeni.[2.]…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register