Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:853814
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.03.2017.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
Extract

2020.gadā 95% mākoņdatošanas drošības incidentu notiks lietotāju vainas dēļ. Tādēļ jau nākamgad 40% uzņēmumu, kuros ir vairāk nekā tūkstotis darbinieku, un 80% uzņēmumu, kuros strādā vairāk nekā 10 tūkstoši cilvēku, nāksies apstiprināt programmatūras kā pakalpojuma (SaaS) lietošanas politikas un prakses. 2017.gadā to uzņēmumu skaits, kas aizliedz izvietot sensitīvus datus publiskajos mākoņos, samazināsies līdz 5%.
Pētījumi rāda, ka publiskie mākoņi ir sevišķi noturīgi pret uzbrukumiem, vairākkārt drošāki par tradicionālajām datu glabātavām. Taču uzņēmumi, kas izvēlējušies mākoņus, maldās uzskatot, ka tikai mākoņdatošanas pakalpojumu sniedzējs ir atbildīgs par datu drošību – uzņēmējiem būtu jānovērš savas ievainojamības un darbinieku kļūdas, pieslēdzoties pie datiem un ar tiem strādājot.
“Gartner” prognozē, ka 2018.gadā 2 miljoni darbinieku visā pasaulē izmantos viedās veselības aproces. Veselības stāvokli monitorējošās ierīces pirmie izmēģinās sportisti un policisti, vēlāk šī tendence pārcelsies uz biznesa vidi, kur šādas ierīces nēsāšanas prasība kļūs par darba līguma daļu. 2016.gadā viedās ēkas izjutīs pirmos digitālā vandālisma gadījumus. Sagaidāms, ka vislielākais apdraudējums būs biznesa birojiem un tirdzniecības centriem, kur hakeri var sabojāt apsardzes, ventilācijas un citas sistēmas. Tāpat tiek prognozēts, ka nākotnē daļu bankas un ekonomisko darījumu veiks patstāvīgi roboti. (“Gartner” prognozes 2016.gadam – mūs gaida digitālā nākotne)

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register