Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:709876
 
Author:
Evaluation:
Published: 11.12.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 9 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
  Kartupeļu pieņemšanas nosacījumi un kārtība cietes ražošanai   
  Kopējais saražotais cietes daudzums uzņēmumā „Aloja – Starkelsen”   
  Uzņēmuma struktūra, darbības principi   
  Cietes realizācijas apjomi Latvijā un eksportam, realizācijas tendences 2001.-2006.gadam   
  Cietes realizācijas cenas   
Extract

Kartupeļi ir trešā rentablākā kultūra Latvijā. 2-3 % no izaudzētās kartupeļu ražas pārstrādā dažādos rūpnieciski ražotos pārtikas produktos. Eiropas kartupeļu audzētājās valstīs pārtikai un pārtikas pusfabrikātu ražošanai izmanto vairāk nekā 50% kopražas.
Ir 3 galvenie virzieni, kur izmanto kartupeļus:
Spirta ražošanā;
Cietes ieguvei;
Dažādu pārtikas produktu ražošanai.Kartupeļu pieņemšanas nosacījumi un kārtība cietes ražošanai

Kartupeļu kvalitātes rādītāji cietes ražošanai :
cietes saturs 17 %, ja lielāks, tad noteiktas ir piemaksas,
netīrumu daudzums 7 %
mazs olbaltumvielu saturs,
sīko bumbuļu (diametrs mm) īpatsvars nedrīkst pārsniegt 25 %.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register