Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:289500
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.05.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PAMATOJUMS    4
2.  UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    5
2.1.  Informācija par uzņēmumu    5
2.2.  Apmeklētāju raksturojums    5
2.3.  Ēdienkarte    6
2.3.1.  Sortimenta minimuma izstrāde    6
2.3.2.  Porciju skaita aprēķins    7
2.3.3.  Ēdienkartes sastādīšana    9
3.  IZEJVIELU UZGLABĀŠANA    11
3.1.  Noliktavu laukuma aprēķins    11
3.2.  Ledusskapja tilpuma aprēķins    13
4.  ĒDIENU GATAVOŠANA    15
5.  BĀRA APRĒĶINS    21
6.  TRAUKU MAZGĀTUVES APRĒĶINS    22
7.  SANITĀRO TELPU APRĒĶINS    24
7.1.  Personāla dušas un tualetes telpu aprēķins    24
7.2.  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    25
8.  PERSONĀLA TELPAS    27
9.  ADMINISTRATĪVĀ TELPA    28
10.  APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS    29
10.1.  Apmekletaju zāles aprēķins    29
10.2.  Apmekletaju tualetes aprēķins    30
11.  TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTS    31
12.  RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS    36
  PIELIKUMI    37
Extract

12. RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS
• Izejvielu sagāde
Iepirktās preces un izejvielas uzņēmumā tiek ienestas pa piegādes durvīm, sausos produktus novieto sauso produktu noliktavā (1), tās sakārto pa plauktiem (46); (45), pārējās izejvielas, kuras jāuzglabā zem telpas temperatūras saliek ledusskapī (1) un saldētavā (2).
• Izejvielu pirmapstrāde
Izejvielu pirmapstrāde notiek konditorejas cehā, pie darba galda ar ražošanas vannu (3), izejvielas, kurām veikta pirmapstrāde netiek uzglabātas, bet uzreiz realizētas.
• Izejvielu siltapstrāde, konditorejas izstrādājumu ražošana
Izejvielas no sauso produktu noliktavas (1) un ledusskapja (1) vai saldētavas (2), tiek realizētas pie darba galda (9), samīcītas vai samaisītas mikserī/mīcītājā (13) mīklas tiek ievietotas paplātēs, kuras saliktas paplāšu ratiņos (8) un rauga mīkla attiecīgi tiek likta raudzēšanas skapī (7), pārējie konditorejas izstrādājumi cepti konvekcijas krāsnī (6), netīrie trauki tiek nomazgāti ražošanas vannā (11) un pēc tam uzglabāti tīro trauku skapī (10). Izceptie konditorejas izstrādājumi tiek pildīti, dekorēti un griezti uz darba galda (4), šokolāde tiek izkausēta uz elektriskās plītiņas (14). Darbinieki rokas mazgā pie izlietnes (12).

Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register