Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:437364
 
Author:
Evaluation:
Published: 29.09.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 13 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
1.  Uzņēmuma ekonomiskais pamatojums    5
2.  Projektējamā ēdināšanas uzņēmuma raksturīgākie dati    6
3.  Izejvielu uzglabāšana    15
3.1.  Noliktavu laukuma aprēķins    15
3.2.  Ledusskapju un aukstumkameras tilpuma aprēķins    16
4.  RAŽOŠANAS TELPU APRĒĶINI    19
4.1.  Sakņu ceha aprēķins    19
4.2.  Gaļas - zivju ceha aprēķins    20
5.  ĒDIENU GATAVOŠANA    22
5.1.  Aukstā ceha aprēķins    22
  Aukstā ceha ražošanas programma    22
5.2.  Karstā ceha aprēķins    23
  Karstā ceha ražošanas programma    23
  Plīts aprēķins    25
  Pannas aizņemtās sildvirsmas laukuma aprēķins    26
7.  TRAUKU MAZGĀTUVES APRĒĶINS    28
  Zāles trauku aprēķins    28
7.  PERSONĀLAUN SANITĀRO TELPU APRĒĶINS    30
7.1.  Personāla garderobe    30
7.2.  Tualetes un dušas telpas aprēķins    30
7.3.  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    31
8.  ADMINISTRATĪVO TELPU APRĒĶINS    33
9.  APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS    34
10.  TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTA SKICE    36
11.  RAŽOŠANAS PROCESA APRAKSTS    39
  Izejvielu pieņemšana un uzglabāšana    39
  SECINĀJUMI    40
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA un informācijas avoti    41
Extract

Autore projektēs krogu ,,Hercogs Jēkabs”, jo Kuldīgā nav pieejams neviens šāda tipa ēdināšanas uzņēmums. Tūristi, kuri ierodoties ar lieliem autobusiem (aptuveni 50 un vairāk) varētu visi vienkopus nobaudīt maltīti un atpūtas brīdi pavadīt netālu no galvenajiem apskates objektiem, jo patreizējā brīdī ir tikai viena vieta, kur varētu sniegt šādus pakalpojumus.
Krogs - kur apmeklētāji pamatā var iegādāties un dzert alkoholiskos dzērienus, bet arī nealkoholiskos dzērienus tikpat labi kā stāvot, tā sēžot pie galdiem. Daudzi krogi piedāvā arī augstas kvalitātes speciāli servētu ēdienu. Var būt arī dažādas papildus izklaides ( deju vakari, tematiskie vakari, gadskārtu svētki, karaokes vakari u.c.)[13.]
Ēdināšanas uzņēmuma atrašanās vieta: Kuldīga, Dīķu ielā- 6, tas atrodas pie ļoti ievērojama apskates objekta – Ventas rumbas.
Uzņēmuma novietošanas plāns skat. 1. Pielikumā.

Ēdināšanas uzņēmuma raksturu:
1) tips – atklāta tipa
2) veids – krogs
3) viesu apkalpošanas veids –viesmīļu pakalpojumi
4) apmeklētāji ( mērķauditorija) – vietējie iedzīvotāji (ar vidējiem ienākumiem); tūristi.
5) vietu skaits zālē – 70
6) uzņēmuma darba laiks:
Zāles darba laiks - 11.00 – 23.00
Virtuves darba laiks - 10.30 – 22.00

Krogā būs izveidots bārs, kur ir pieejami visdažādākie dzērieni. Sākot no dažādām sulām (arī dabīgās, svaigi spiestās) līdz pat alkoholiskiem dzērieniem (vīni, alus, šampanieši u.c.). Bāra telpā tiks izveidota skatuvīte, kur māksliniekiem muzicēt, blakus tai dejošanas laukums.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register