Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:909838
 
Evaluation:
Published: 15.06.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract


Muzeja misija un darbības mērķis ir formulēts Muzeja nolikuma 2. punktā- veicināt sabiedrības izglītošanu un attīstību, vācot saglabājot, pētot, izstādot un popularizējot ar Latvijas militāro un politisko vēsturi saistītās garīgās un materiālās liecības.


Aģentūras funkcijas un uzdevumi

Muzeja funkcionālie uzdevumi ir- muzeja krājuma uzturēšana un attīstīšana, muzeja vērtību pieejamības sabiedrībai nodrošināšana, pētnieciskā darbība militārajā un politiskajā vēsturē, zinātniski izglītojošā darbība, valsts aizsardzības jomas popularizēšana.
Pārskata gadā muzejs turpinājis darboties, ievērojot pamatnostādni- visu muzeja darbības sfēru uzturēšana un samērīga attīstība.
Galvenās muzeja prioritātes bija pastāvīgās ekspozīcijas iekārtošanas turpināšana, krājuma zinātniskās dokumentēšanas uzlabošana, muzeja infrastruktūras uzlabošana un muzeja starptautisko sakaru attīstīšana.


Aģentūras juridiskais statuss un struktūra

Latvijas Kara muzejs ir publisks muzejs- valsts aģentūra, kura darbojas saskaņā ar Muzeju likumu (03.01.2005.) un Publisko aģentūru likumu, pamatojoties uz „Valsts aģentūras „Latvijas Kara muzejs” Nolikumu” (01.01.2005.,MK Noteikumi Nr.808,28.09.2004.).
Muzejs kā valsts aģentūra darbojies saskaņā Vidējā termiņa 2005.-2009.gada darbības stratēģiju ( AM Nr.99,05.05.2005.) un Pārvaldes līgumu ( 01.02.2005.).
Muzeja struktūrvienības ir nodaļas. Muzeja nodaļas pēc to darba satura dalās: zinātniskā darba, administratīvo funkciju, apkalpojošo funkciju nodaļās.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register