Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:343552
 
Author:
Evaluation:
Published: 06.01.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads    3
2.  Ekonomiskā krīze    4
3.  Stagnācija    5
4.  Nākotnes attīstība    6
5.  Nobeigums    7
6.  Izmantotie avoti    8
Extract

Ievads.

Latvijas ekonomika kopš neatkarības atgūšanas 1991.gadā ir veikusi krasu augšupeju. No nesakārtotas komerciālās vides esam izauguši līdz Eiropas Savienībā un pasaulē atzīstamiem uzņēmumiem, kuri veiksmīgi ir ķepurojušies caur dažādajiem vējiem kopš 1992. gada un 1993.gada (tieši šajos gados ir vērojams liels ilgdzīvotāju uzņēmumu skaits[1.]). Tas pierāda tikai to, ka ar labu mērķtiecību un plāniem ir iespējams sasniegt augstus panākumus. Tomēr laiks iet uz priekšu un kopš 2004.gada, kad Latvija ir iestājusies Eiropas Savienībā, uzņēmējdarbība atkal bija uzņēmusi savus tempus, taču šoreiz bija sanācis arī „smagi piezemēties” [2.] lielākajā daļā nozaru (autotirdzniecība, nekustamie īpašumi), kas tikai pierāda, ka tomēr ne visi spēj kalt plānus uz pieciem un vairāk gadiem. Tāpēc esmu nolēmis prognozēt uzņēmējdarbības vides attīstību tuvākajiem 5 gadiem.
Nu jau varam droši teikt, ka ir pagājis pirmais smagais gads uzņēmējdarbībā, jo augšupeja ekonomikā ir apstājusies un ir jāseko valsts izsludinātajam taupības režimam [3.]. Pēc diezgan straujas attistības uznēmējdarbibā kopš 2004.gada ir sācies pilnigi normals [4.] posms - lejupslīde, kura var ievilkties, jo nu jau Latvijas ekonomika ir kā mazs globālās ekonomikas atzars un, manuprāt, tas ir diezgan jutīgs.
Mans uzdevums šajā darbā ir radīt prātā vīziju par ekonomikas un uzņēmējdarbības vides attīstību tuvāko 5 gadu laikā. Uzskatu, ka tas ir liels izaicinājums, jo tieši sajā laikā esmu nolēmis uzsākt savu privāto uzņēmējdarbību, tapēc darbā varētu būt diezgan optimistisks redzējums. Galu galā uzņemējam nav laiks žēloties par smago situāciju valstī un pasaulē, bet gan izmantot to pēc iespējas lietderīgak sev.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1131165
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register