Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:112019
 
Evaluation:
Published: 14.01.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Samsung Galaxy S2 apraksts    5
2.  Šī produkta atšķirības no konkurentu produktiem    7
3.  Tirgus segments    10
4.  Produkta realizācija    12
  Nobeigums    14
  Izmantotā literatūra    15
Extract

Pēc crash test rezultātiem Galaxy S2, neskatoties uz to, ka tas ir ļoti plāns un tā korpuss ir no plastmasas, parādīja sevi kā izturīgu, uzticamu tālruni. Testa laikā tālrunis tika vairākas reizes nomests uz cietas virsmas, arī ar ekrānu pret šo virsmu, rezultātā tas ieguva tikai niecīgus vizuālos defektus un ekrāns palika vesels, kas parāda, no cik augstas kvalitātes materiāliem ir izveidots tālrunis. Tas ir ļoti labs rādītājs, kas nozīmē, ka tālrunis, pat pēc ilglaicīgas izmantošanas, paliks labā stāvoklī.
Nedaudz par tālruņa nepilnībām un trūkumiem. Dažādiem cilvēkiem ir dažādas gaumes un vajadzības, tāpēc dažiem tie var būt liels mīnus, bet citiem – pluss. Viens trūkums ir kameras pogas neesamība tālruņa korpusā. Ir daudz ērtāk fotografēt, ja ir atsevišķa poga tālrunim sānos. Pats tālruņa korpuss ir pilnībā no plastmasas, kas šķiet nedaudz par prastu šī tālruņa cenai. Īss tālruņa akumulatora darbības laiks. Spriežot pēc parametriem Samsung Galaxy S2 ir labs akumulators darbības laiks, tomēr daudzi lietotāji izsakās negatīvi, sakot, ka baterija tur ļoti slikti, bet tas ir arī atkarīgs no tā cik intensīvi tiek lietots tālrunis.

Nobeigums
Sākot pētījumu mani interesēja, kāpēc Samsung Galaxy S2 ir tik populārs un to tā slavē. Vācot informāciju par šo tālruni, iepazinos tuvāk ar tā priekšrocībām un, protams, arī trūkumiem.
Pārskatā īsumā tika aprakstītas tālruņa funkcijas, kā arī apskatītas tā konkurējošo preču funkcijas. Trešajā nodaļā izskatīju tirgus segmentu un noteicu, kurš ir pats piemērotākais Samsung Galaxy S2 realizācijai. Tāpat apskatīju tālruņa priekšrocības, kuras palīdz virzīt tālruni tirgū.
Šim tālrunim ir ļoti daudz pozitīvu, interesantu funkciju, kuras kompensē visus nelielos tālruņa mīnusus, kas principā ne visiem tiks uzskatīti par mīnusiem, jo katram ir savas intereses, vēlmes un prasības attiecībā uz mobilo tālruni.
Neviena ierīce nav pilnīgi ideāla, tomēr Galaxy S2 uz doto brīdi ir tuvu ideālam, tādēļ tas arī ir guvis tādu popularitāti un labas atsauksmes.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register