Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:955608
 
Evaluation:
Published: 25.03.2015.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 6 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Alus vēsture    4
2.  Produkta raksturojums    6
3.  Alus tipi    7
4.  Alus ražošanas tehnoloģija    9
  Secinājumi    15
  Izmantoties informācijas avoti    16
Extract

Secinājumi
• Alus ir viens no senākajiem dzērieniem.
• Alus brūvēšanu sāk ar iesala ražošanu. Galvenokārt tā ražošanai izmanto miežus, reti kad citus graudaugus, rīsus, kukurūzu.
• Liela uzmanība tiek pievērta pievienotajam apiņu daudzumam, kas nosaka alus rūgtumu.
• Rūpnieciskai alus ražošanai tiek izmantoti dažāda materiāla tvertnes- alumīnija, nerūsējošā tērauda.
• Galvenā alus sastāvdaļa ir ūdens.
• Dzēriena kaloritāti nodrošina etilspirts.
• Alū ir daudz cukuru- saharoze, fruktoze, glikoze.
• Caur alu organismā nonākošais etanols nerada dehidratāciju, jo alus sastāvā ir daudz ūdens.
• Rūpnieciska alus brūvēšana notiek ilgāk nekā 1 mēnesi.
• Ne tikai drabiņas izmanto lopkopībā, bet arī misas vārīšanas laikā atdalītās olbaltumvielas.
• Mūsdienās ar līdzīgam iekārtām katrs var brūvēt alu mājās. Iekārtas var iegādāties internetā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register