Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:958302
 
Evaluation:
Published: 13.07.2004.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Kas ir „NLO”?

1973.gads,18.oktobris.Jau gandrīz pusnakts.Helikopters,kuru vada Larijs Koins,veic vienkāršu lidojumu Ogajo štata Mensfildas pilsētas tuvumā.Līdz ar Lariju helikopterā ir arī viņa ekipāžas locekļi. Pēkšņi visus locekļus apžilbina sarkanā gaisma.Satrauktais pilots mēģina saprast kas notiek ,un pēc brīža ierauga helikoptera tuvumā sarkanu lidojošo objektu.Pilots mēģina izvairīties no gaismas,tomēr viņam nekas nesanāk,helikopters vairs nav vadāms.Nezināmais objekts vēl aiz vien lido helikoptera tuvumā.Pēc brīža visus ekipāžas locekļus apžilbina zaļā krāsa. Pēkšņi nezināmāis objekts aizlido prom. Pēc dažām sekundēm helikopters atkal ir vadāms.
Šādi notikumi notiek bieži.Jau pus gadsimtu vis dažādākie cilvēki stāsta par tikšanos ar „NLO”.Acu liecinieku pulkā ir tādi cilvēki,kuri nemaz netic savādām lietām,piem.,lidotāji,jūras braucēji.Visbiežāk aculiecinieki stāsta par spīdīgiem lidojošiem diskiem.NLO uzrodas ļoti pēkšņi, dažreiz sastingast debesīs,un tad ar gaismas ātrumu lido prom. Avīzes saņem daudz tādu fotogrāfiju, kurās skaidri redzams NLO.Dažas no tām publicē.
Skaidrojums visiem šiem aparātiem radās ātri:tie bija kosmosa kuģi.Izrādījās,ka mūsu planētā laiku pa laikam viesojas tālu planētu iemītnieki. Viņu tehnika ir labāka par mūsu.Viņu civilizācija ir daudz attīstītāka nekā musējā.Tāpēc arī viņu apārāti ir tik apbrīnojami,viņi uzrodas tik pēkšņi un pazūt tik momentāli.Kosmosa viesi tikai novēro un pēta mūs,bet kontaktēties ar mums negrib.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,48 €
Work pack Nr. 1198502
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register