Šī referāta tēma ir „Organizācijas „Užavas alus” operatīvās darbības shēmas izstrāde”. Savā darbā mēs apkopojām informāciju par organizāciju, tās struktūru, faktoriem, principiem, ražošanu, tehnoloģijām, darbiniekiem, produkta izstrādi un tās izejvielas, kā arī hroniku un Latvijas tirgus izpēti. Kā arī sameklējām būtiskāko informāciju par procesiem darbā, procesiem vidē. Apkopojām noderīgu informāciju par „Užavas alus” darbnīcām un to alus gatavošanu. Izvirzījām un noformulējām uzdevumus, lai maksimāli pilnīgi izpētītu šo tēmu un sasniegtu mūsu mērķi.
Referāta mērķis:
Izanalizēt organizācijas „Užavas alus” operatīvās darbības shēmu
Referāta uzdevumi:
Apkopot pieejamu informāciju par organizācijas „Užavas alus”
Izpētīt organizācijas struktūru, cilvēku, kravu plūsmas
Metodes:
Apkopojošā darba metode
Analizējošā darba metode…