Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:702552
 
Author:
Evaluation:
Published: 13.01.2005.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 6 units
References: Not used
Extract

Ikviens no mums ir redzējis TV programmu, kur reklamē kādu ekstrēmu sporta veidu. Visbiežāk tā ir kāda filma vai arī kāds jauniešu raidījums.
Viens no populārākajiem jauniešu raidījumiem ir “Juniors TV”. Tur bieži galvenā tēma ir ekstrēmie sporta veidi. Katru reizi viņi pastāsta kaut ko jaunu par šo sportu. Dažreiz iepazīstina ar ekstrēmo sporta veidu stilu, piekritējiem, panākumiem. Bieži raidījumos tiek atspoguļota cilvēku attieksme pret šo sporta veidu, ne vienmēr tā ir pozitīva. Pozitīva attieksme biežāk ir jauniešiem un cilvēkiem, kuri nodarbojās ar šiem sporta veidiem. Bet ikviens var mainīt attieksmi noskatoties raidījumu. Tad var vairāk iepazīt šos sporta veidus un uzzināt to ko līdz šim nezināji. Parasti negatīva attieksme pārvēršas par pozitīvu uzzinot vairāk par ekstrēmajiem sporta veidiem.
Visbiežāk iegūst kādus muskuļu sastiepumus, vai mežģījumus, bet gadās arī smagākas traumas. Daudzas traumas iegūst pārgalvīgi braucot ar slēpēm vai sniega dēli Neuzmanīgi braucot var iegūt tādas traumas, kā kaulu lūzumus. Nodarbojoties ar ekstrēmajiem sporta veidiem praktiski var salauzt visus iespējamos kaulus sākot no mazā pirkstiņa un beidzot ar mugurkaulu. Bet ja brauc piesardzīgi un uzmanīgi, kas nav tik interesanti, var nesalauzt neko. Bet ja gribi braukt tā, tad vari pabraukt ar dēli savu pagalmu vai aiziet uz tuvējo pakalniņu. Vārdsakot, ja vēlies nodarboties ar kādu no ekstrēmajiem sporta veidiem, tad, protams, jārēķinās ar sāpīgiem kritieniem un traumām.
Dažkārt kritiens izskatās daudz bīstamāk nekā patiesībā ir. Braucot vienmēr būs nobrāzumi un sasitumi, tas ir normāli. Ir jāmāk krist. Var nolēkt no 10 metru augstuma un nesalauzt neko, var nokrist uz līdzenas vietas un salauzt roku.
Ekipējumam ekstrēmajā sportā ir ļoti liela nozīme. Vismaz galva vienmēr ir jāsargā. Nevajag satīties, bet elementārus ceļu, locītavu sargus.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,48 €
Work pack Nr. 1150408
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register