Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:820875
 
Evaluation:
Published: 20.06.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 9 units
References: Used
Extract

Krāsvielas izmanto pārtikas produkta krāsas izmainīšanai vai atjaonošanai, tai skaitā pārtikas dabiskas sastāvdaļas un dabiskas izejvielas, kas atsevišķi netiek lietotas kā pārtika un ir iegūtas no pārtikas in citiem dabiskiem materiāliem fizikālas vai ķīmiskās ekstrakcijas ceļā, kā rezultātā selektīvi ir ekstraģēti krāsvielu pigmenti, saglabājot uzturvielas vai aromitiskās sastāvdaļas. Daīgas krāsvielas ir galda bietes, ķiršu sula, safrāns. Tacu pārtikas rūpniecība priekšroku dod mākslīgajam krasam. Kā piemēru var minēt nitrītsāli, kas gaļas izstradājumiem kalpo ne tikai kā konservants, bet kuras klātbūtne gaļas muskuļaudi pēc termiskas apstrādes nezaudē sārto krāsu. [1;318]

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register