Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:444027
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.04.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 1 units
References: Not used
Extract

Studiju referātu izvēlējos rakstīt par pieklajīgām un nepieklajīgām uzvedības izpausmēm pie galda, jo ar šādām situācijām dzīvē sastopas ikviens un ļoti bieži savas nezināšanas pēc, rīkojamies nekulturāli. Mans uzdevums ir izzināt nekulturālisma izpausmes uzvedībā pie galda un nepieļaut tās dzīvē, kā arī iepazīties ar pieklajīgas uzvedības izpausmēm pie galda un pielietot tās praksē. Studiju referāta gaitā izmantoju Vladimira Kincāna grāmatu „ Etiķete”, kas palīdzēja man apkopot pieklajīgās un nepieklajīgās uzvedības izpausmes, uzzināt kaut ko jaunu un , protams, jauniegūtās zināšanas noteikti palīdzēs arī praksē.Neierašanās laikā vai sākuma nokavēšana, ja ir ielūgts uz vakariņām, pusdienām vai brokastīm;
Apsēšanās pie galda, iekams nav apsēdušās dāmas un kamēr to darīt nav uzaicinājuši saimnieks vai saimniece;
Vispirms apkalpojot pie galda kungus;
Salvetes aizbāšana aiz apkakles vai salvetes izklāšana uz krūtīm;
Sniegšanās pāri citu šķīvjiem;
Maizes ņemšana ar dakšiņu;
Košana no veselas maizes šķēles;
Cenšanās ar nazi pēc iespējas vairāk ēdiena uzbīdīt uz dakšiņas;
Ēšana pārāk tuvu vai pārāk tālu no galda;
Noliekšanās pāri šķīvim;
Sava šķīvja sniegšana, lai palūgtu otru porciju.…

Author's comment
Editor's remarks
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1177142
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register