Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:964322
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.01.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Extract

Secinājumi.
Šo darbu man pašai ļoti patika veidot un bija ļoti interesanti izzināt šīs ietekmīgās personas dzīves gaitas, uzskatus un panākumus.
Es uzskatu ka no Platona filozofijas un darbiem vēl šodien daudzi cilvēki var iegūt ļoti daudz vērtīgas zināšanas. Ļoti daudzos Platona uzskatos es viņam piekrītu.. piemēram izskatos par politiku un ideālu valsti, ka visiem ir jābūt vienotiem, gan tiem, kas vada valsti, gan tie kas pakļaujas. Ir jāatrod vienota valoda un tikai tādā ceļā var būt godīga politika, un vienota valsts.
Vēl piekrītu šim filozofam tajā, ka visa sabiedrība ir jāizglīto, jo tā sabiedrība un vara izvairīsies no krāpšanas. Salīdzinot tos laikus, kad dzīvoja Platons ar šo 21. gs. Es domāju, ka nekas īpaši nav mainījies sabiedrības izglītošanas jomā.
Vēl šodien sabiedrība nav pietiekami izglītota visās sīkajās niansēs, politikas un mūsu varas darbībā. Tāpēc arī politiķi šobrīd var darīt to ko vēlas, neņemot vērā sabiedrību un savu tautu! Vienīgi sabiedrība ir kļuvusi drošāka, izsaka savu viedokli un neslēpj savu nepatiku pret visu notiekošo! Un tā ir kā cerība par labāku nākotni, politiku, varu un valsti!
Rakstot šo darbu, tas mani vedināja uz daudzām pārdomām par mūsu dzīvi un nākotni. Cerēsim, ka mūsu tauta mācīsies dzīvot pēc Platona uzskatiem - būt vienotiem un stipriem, lai kopā varētu sasniegt mērķus un pilnveidotu mūsu valsti!

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register