Nr. |
Chapter |
Page. |
|
Anotācija |
|
|
Annotation |
|
|
Ievads |
|
1. |
Preces – to rakturotājlielumi |
|
1.1. |
Preču līmeņi, hierarhija un klasifikācija |
|
1.1.1. |
Preču līmeņi |
|
1.1.2. |
Preču hierarhija |
|
1.1.3. |
Patēriņa preču klasifikācija |
|
1.2. |
Preču raksturojošās iezīmes – marka, iesaiņojums un sortiments |
|
1.2.1. |
Produkta marka |
|
1.2.2. |
Tirdzniecības marku vadīšana |
|
1.2.3. |
Produkta iesaiņojums |
|
1.2.4. |
Produkta etiķete |
|
1.2.5. |
Preču sortiments |
|
1.3. |
Preču virzīšana tirgū |
|
2. |
Preču grupas lielveikalā |
|
2.1. |
Preču grupu iedalījums un raksturojums lielveikalos |
|
2.1.1. |
Augļu un dārzeņu grupas raksturojums |
|
2.1.2. |
Konservu grupas raksturojums |
|
2.1.3. |
Dzērienu grupas raksturojums |
|
2.1.4. |
Aukstuma vitrīnas produkcijas sortiments (piena produkti, gaļas izstrādājumi) |
|
2.1.5. |
Saldumu preču grupa |
|
2.1.6. |
Tējas un kafijas preču grupas raksturojums |
|
2.1.7. |
Alkoholiskie dzērieni |
|
2.2. |
Preču grupu izvietošanas stratēģija |
|
3. |
Preču grupu izvietošanas stratēģija Latvijas lielveikalos |
|
3.1. |
Latvijas lielveikali |
|
3.2. |
Preču grupu izvietošanas analīze Latvijas lielveikalos |
|
3.3. |
Preču grupu izvietošanas stratēģija Latvijas lielveikalos |
|
|
Secinājumi un priekšlikumi |
|