Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:827865
 
Evaluation:
Published: 10.12.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 14 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    3
1.1  Ražošanas tehnoloģiskā procesa norise    4
1.2.  Apmeklētāju skaita aprēķins    5
1.3.  Porciju skaita aprēķins    6
2.  Ēdienkartes sastādīšana    7
3.  Izejvielu uzglabāšanas    9
3.1.  Uzglabājamo produktu daudzums un režīmi    9
3.2.  Sauso noliktava laukuma aprēķins    11
3.3.  Sakņu ceha laukuma aprēķins    13
4.  Ledusskapju tilpuma aprēķins    14
5.  Izejvielu pirmapstrāde    16
5.1.  Sakņu ceha ražošanas programma    16
5.2.  Tehnoloģisko iekārtu izvēle    16
5.3.  Laukuma aprēķins    17
6.  Gaļas un zivju ceha ražošanas programma    18
6.1.  Tehnoloģisko iekārtu izvēle    19
6.2.  Laukuma aprēķins    19
7.  Aukstā ceha ražošanas programma    20
7.1.  Tehnoloģisko iekārtu izvēle    20
7.2.  Laukuma aprēķins    21
8.  Karsta ceha ražošanas programma    22
8.1.  Siltumiekārtu aprēķins un izvēle    23
8.2.  Katlu aprēķins    24
8.3.  Pannas laukuma aprēķins    25
8.4.  Karsta ceha laukuma aprēķins    26
9.  Ēdienu izsniegšana    28
10.  Trauku mazgāšana aprēķins    28
11.  Administratīvo telpu aprēķins    30
12.  Tehnoloģiskā projekta skice un iekārtu specifikācija    34
12.1.  Telpu eplikācija    34
12.2.  Iekārtu specifikācija    34
13.  Ražošanas darba organizācijas raksturojums    36
14.  Apkalpošanas organizācijas raksturojums    39
  Secinājumi, priekšlikumi    41
  Izmantotā literatūra    42
Extract

Šajā darbā tiek veidots tehnoloģiskais projekts ēdināšanas uzņēmumam, kura ēdienkarte tika izstrādāta iepriekšējā kursa darbā “Ēdienu gatavošanas tehnoloģija”.
Izstrādātas pusfabrikātu un gatavo ēdienu ražošanas programmas. Aprēķinātas un izvēlētas iekārtas visos ražošanas cehos, aprēķināti telpu laukumi. Uzzīmēts tehnoloģiskā projekta plāns ar iekārtu izvietojumu, produktu, pusfabrikātu, gatavo ēdienu, atkritumu plūsmu līnijām. Izstrādāts ražošanas darba organizācijas, apkalpošanas organizācijas un tirdzniecības zāles raksturojums.
Projektētais sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums atradīsies Talsos. Pati ēka atrodas vecajā Saules ielā un tāpēc arī uzņēmuma nosaukums ir „Saule”, arī tas atrodas netālu no Talsu estrādes, pie paša ezera, un Talsu vēsturiskajā rajonā.
Viens no svarīgākajiem ārējās faktoriem, kas ietekmē mūsu labsajūtu, veselību un darbaspējas, ir dienišķais uzturs. Organisma dzīvības uzturēšanai un tā uzbūvei ir vajadzīgas daudz dažādas vielas noteiktās kvalitatīvās un kvantitatīvās attiecībā, tāpēc tas jāgādā ar pilnvērtīgu un daudzveidīgu uzturu.
Projektēta uzņēmuma „Saule” apmeklētāji tiks nodrošināti ar augstas kvalitātes ēdieniem, plašu sortimentu un viesmīlīgu apkalpošanas kultūru.
Apmeklētāju mērķgrupa
Strādājošie apkārtējās iestādēs, viesu nama viesi, studējošie netālajās mācību iestādēs, tuvējo māju iedzīvotāji, tūristi, un viesi, kuri pasūta pirti vai banketu svinībām.
Apkalpošanas veids
Apmeklētājus apkalpos oficiants. Ēdieni tiks pasūtīti un norēķināšanās tiks veikta ar oficianta starpniecību.
Aukstos un saldos ēdienus, jau porcionētus pienesīs oficiants. Siltie ēdieni GN tipa traukos atradīsies marmitā, kurus pēc klienta vēlmēm porcionēs karstā ceha pavārs.
Uzņēmums piedāvās arī dažāda veida kafijas un tējas. Plašā klāstā tiks piedāvāti konditorejas izstrādājumi, kurus iespējams iegādāties līdz nešanai. Traukus novāc arī oficiants.…

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1136010
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register