Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
8,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:483571
 
Evaluation:
Published: 11.03.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Dotā uzņēmuma misija ne tikai atrast individuālo pieeju pie katra klienta, bet arī tā turpināt savu attīstību, lai ar katru gadu palielinātu savu pastāvīgo klientu loku, izveidot sev labu reputāciju un iekarot stabilo vietu tirgū.
Uzņēmuma misija atspoguļo uzņēmuma pastāvēšanas jēgu. Tajā tiek detalizēts uzņēmuma statuss, tiek deklarēti tā darbības principi, vadības iesniegumi, paziņojumi un ieceres, tiek sniegts pašu svarīgāko uzņēmuma raksturojumu jēdziens. Kopumā misija atspoguļo mērķtiecīgumu nākotnē, parādot, uz ko tiks virzīti centieni un kādas vērtības būs primārās.
Dotais restorāns piedāvā augstās kvalitātes ēdināšanu, augstu apkalpošanas līmeni un patīkamo interjeru. Piedāvātais ēdiens būs no ekoloģiskie tīriem produktiem, un piedāvātais ēdienu klāsts arī tiek plānots būt pietiekami plašs. Tiek plānots, ka nedēļas nogalē restorānā spēlēs dzīvā mūzika.
Dotā uzņēmuma restorāna mērķis – piedāvāt augstās kvalitātes pakalpojumus, organizējot ēdināšanu, turklāt kvalitāte plānojams būs augstāka nekā konkurentiem.
Tas ir dotais uzņēmums par savas darbības pamata mērķi izvirza augstās kvalitātes pakalpojumu sniegšanu ēdināšanas jomā.
Dotajā kvalifikācijas darba daļā autors piedāvā sākumā iepazīties ar telpu kopējo plānu izstrādājamajā restorānā. Kā arī kvalifikācijas darba autors piedāvā ne tikai apskatīt telpu shēmu, bet arī nepieciešamos izdevumus, kas ir saistīti ar nākotnes restorāna telpu remontu un atjaunošanu.
Ēka, kurā atradīsies restorāns ir divstāvu ēka. Pirmajā stāvā tiek paredzēts izveidot bāru – kafejnīcu, bet otrajā stāvā jau pašu restorānu. Dotā ēka tiek nomāta no īpašnieka.
Telpas tiek paredzēts izveidot mājīgā stilā, ar franču apkalpošanas stilu. Lai, izstrādātu dizainu un restorāna iekārtojumu, tiks noalgots profesionālais interjera dizainers. Kopējā summa, kas tiek iedalīta telpu un interjera izstrādāšanai un iekārtošanai sastāda LVL 6920,00.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1113822
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register