Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:906776
 
Author:
Evaluation:
Published: 14.02.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma izveides ekonomiskais pamatojums    4
2.  Uzņēmuma raksturojums    5
2.1.  Informācija par uzņēmumu    5
2.2.  Apmeklētāju raksturojums    6
2.3.  Apmeklētāju skaita aprēķins    6
2.4.  Ēdienkarte    8
2.5.  Ražošanas un apkalpošanas forma    9
3.  Izejvielu uzglabāšana un uzglabāšanas vietu aprēķins    11
3.1.  Ieteicamie uzglabāšanas apstākļi    11
3.2.  Noliktavu laukuma aprēķins    12
4.  Ēdienu gatavošanas telpas    16
4.1.  Sakņu pirmapstrādes cehs    16
4.1.1.  Sakņu pirmapstrādes ceha iekārtu izvēle un aprēķins    17
4.2.  Gaļas un zivju pirmapstrādes cehs    18
4.2.1.  Gaļas un zivju pirmapstrādes ceha iekārtu izvēle un aprēķins    19
4.3.  Aukstais cehs    22
4.3.1.  Aukstā ceha iekārtu izvēle un aprēķins    23
4.4.  Karstais cehs    26
4.4.1.  Karstā ceha iekārtu izvēle un aprēķins    28
5.  Bāra Zona    31
6.  Trauku mazgāšana    32
7.  Sanitāro telpu aprēķins    33
8.  Personāla telpu aprēķins    35
9.  Administratīvo telpu aprēķins    36
10.  Apmeklētāju zāle    37
11.  Tehnoloģiskā projekta skice    38
12.  Iekārtu specifikācija    39
13.  Ražošanas darba organizācijas raksturojums    42
  Izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts    44
Extract

13. RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS
13.1.Izejvielu pieņemšana un darba uzsākšana
Izejvielu pieņemšana un personāla ieeja notiek pa sētas durvīm, kas nav redzama apmeklētājiem (A). Nepieciešamo dokumentu kārtošanu veic admnistrācijas telpā (10). Tālākajās telpās uzņēmumā darbinieki pirms darba uzsākšanas pārģērbjas darba drēbēs, kas notiek darbinieku garderobē (9), pirms vai pēc darba dodas uz dušu (15), pirms darba uzsākšanas veic darba vietu dezinfekciju, kur nepieciešamais inventārs atrodas sanitārā uzkopšanas inventāra uzglabāšanas telpā (13), sākot darbu nomazgā rokas (14).

13.2.Izejvielu uzglabāšana
Izejvielu uzglabāšana notiek sauso produktu un sakņu dārzeņu uzglabāšanas telpā (2) un piena produktu, olu, eļļas, auksto mērču atvēsinātajā noliktavā (1). Tiem produktiem, kas netiek uzglabāti noliktavās, tiek iegādāti ledusskapji, to uzglabāšanai, kas attiecīgi tiek izvietoti karstajā cehā (6), aukstajā cehā (5) un gaļas un zivju p/a cehā (4).

13.3.Produktu pirmapstrāde
Gaļas un zivju pirmapstrāde notiek attiecīgi šim procesam paredzetā telpā (4), kur attiecīgi 2 līnijās notiek gaļas un atsevišķi, zivju produktu pirmapstrāde un pusfabrikātu sagatavošana.
Sakņu pirmapstrāde notiek ražošanas telpā ar numuru (3), kur notiek produktu pārstrāde 2 līnijās vienā sakņu dārzeņu un dārzeņu pusfabrikātu sagatavošanai, otrā līnijā salātu un zaļumu pirmapstrāde.

13.4. Ražošana
Produkcijas ražošana aukstajā cehā (5)
Ražošana arī notiek 2 linijās. 1. kulinārijas produkcijas ražošanai, 2. saldo ēdienu gatavošanai. Attiecīgi izvēlētas iekārtas ražošanas veicināšanai, tā kā produkcijas sadale notiek tajā pašā telpā, tad papildus izvietots porcionēšanas galds ar tīro trauku uzglabāšanas skapi.

Produktu apstrāde karstajā cehā (6)
Produktiem tiek veikta siltapstrāde, pēc pasūtījuma. Ēdienu kas nav gatavojami pēc pasūtījuma tiek pagatavoti, uzglabāti īslaicīgi siltumā, vai arī atdzesēti un atkārtoti sildīti.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register