Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:693751
 
Evaluation:
Published: 02.03.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Sastāvs: pasterizēts govs piens, ieraugs, pārtikas sāls, ferments.
Pasterizēts govs piens: Labāk lietot atsevišķi, kā patstāvīgu ēdienreizi. Pasterizēts piens ir ārkārtīgi smags pēc savām īpašībām. Pienu var kombinēt ar saldiem augļiem, piemēram, banāniem.
Veicina asins un kaulaudu veidošanos, tonizē nervu sistēmas uzbudinātību un muskuļu savilkšanas spēju, regulē šūnu membrānu caurlaidību. Dienas ieteicamā deva pieaugušajiem 1000 – 1200 mg. Satur kalciju Ca.
Ieraugs: sastāv no dabiski iegūtām pienskābes baktērijām un rauga sēnītēm. Visticamāk, ka tieši ar ierauga palīdzību pirms 6000 gadiem tika izcepta pirmā maize. Tomēr, ja arī cilvēks varēja izmantot raudzēsanas procesu, viņš nesaprata, kāpēc notiek rūgšana. Pateicoties Levenhuka kungam, 1680. gadā ar mikroskopa palīdzību varēja ieraudzīt un aprakstīt rauga šūnu. Tomēr pagāja daudzi gadi pirms kāds spēja izskaidrot to, kas notiek tur, ko mēs redzam mikroskopā. Tas bija kāds Pastēra kungs, kurš 1860. gadā lika pamatus pētījumiem par rūgšanas procesiem. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,48 €
Work pack Nr. 1212319
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register