Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:381487
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.05.2019.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  1.daļa    5
  2.daļa    7
  3.daļa    12
  Nobeigums    13
  Izmantotā literatūra    14
Extract

Nobeigums
Veicot doto izglītojošo pētījumu par domāšanas sistemoloģiju, saprotu, cik lielu ieguvumu esmu guvusi, jo tas liek paskatīties no cita skatu punkta uz dažādām lietām, kam dzīvē īsti nepievēršam lielu uzmanību, jo par to daudzi nerunā tāpēc, ka uztver to pašsaprotami. Bet “Sakārtota jeb sistēmiska domāšana – sakārtotas cilvēka dzīves pamats”. Domāju, ka katram to vajadzētu apzināties un pielietot savā dzīvē. Bet galvenais to atcerēties nevis tikai mirkļos, kad rodas kādi sarežģījumi, bet pielietot to visu laiku.
Tā kā studēju vēl tikai 1. kursā, tad domu sakārtotība mācībās man ļoti noderēs, lai spētu visu paveikt laikā un kvalitatīvi. Kā arī ne tikai studijās, bet gan turpmākajās dzīves gaitās. Domāju, ka būs vieglāk pieņemt svarīgus lēmumus, jo tieši tad visvairāk mums ir nepieciešama šī domu sakārtotība un skaidrība, lai spētu izvēlēties sev piemērotāko un pareizāko no dotajām izvēlēm. Protams, apzinos, ka nāksies arī kļūdīties, jo nekas nevar būt ideāls, kā jau minēju iepriekš, bet virzoties dzīvē ar sakārtotām domām, šīs kļūdas būs vieglāk pieņemt un izlabot.
Kā arī tagad es vairāk pievēršu uzmanību savu mērķu definēšanā un to izpildē, jo patiešām ticu, ka augstākā apmierinājuma izjūta pēc noteikta mērķa definēšanas – tā ir laime. Un tiecos pēc mīlestības – augstākās baudas izjūtas vajadzības apmierināšanas procesā, jo laime un mīlestība rada sajūtu, ka tu dzīvo pilnvērtīgu dzīvi un ka tu virzies pareizajā virzienā. Tikai nevajag apstāties pie sasniegtā, jo vienmēr var sasniegt kaut ko vairāk, tikai ir jāizdomā, kā to izdarīt pareizāk, jo rīkojoties neapdomīgi, tu vari izdarīt tikai sliktāk, tāpēc labāk no sākuma izzināt, apdomāt un tikai pēc tam rīkoties.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1372244
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register