Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:953645
 
Evaluation:
Published: 13.09.2021.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 13 units
References: Used
Extract

Nobeigums
Jaunāko laiku pedagoģiskās sistēmas veidojas kā atbilde uz sabiedrības attieksmes pret bērnu ar attīstības traucējumiem tiesībām un iespējām maiņu, kā agrāk esošo mācību formu, kas orientētas uz sabiedrības uzskatu iepriekšējā posmu, noliegums. Tieši tā mūsdienu posmā rodas integrācijas un iekļaujoša koncepcijas, kas atspoguļo sabiedrības jaunās attieksmes pret bērniem ar sociālām vajadzībām.
Sociālajiem pedagogiem jānodrošina sociālās izglītības satura un programmu realizācija atbilstoši prasībām. Individualizētas izglītības programmas plānošanā piedalās skolotāji, sociālās izglītības sociālisti un bērna vecāki. Lai plānotu efektīvu izglītības programmu, vispirms precīzi jānosaka, kāda veida palīdzība bērnam vajadzīga. Sociālo pedagogu uzdevumos ietilpst izglītības satura piemērošana katra skolēna attīstības līmenim, veidojot labestīgu, bērna veselību saudzējošu mikroklimatu.
Šodien, mācoties jebkurā izglītības iestādē, dažreiz vērojamas izmaiņas bērna attieksmē pret mācībām, sekmju pasliktināšanās. Šīs izmaiņas rūpīgi jāizvērtē, jāvērtē skolēnu mācīšanās grūtības, jāiesaka palīdzības veidus, jāveic korekcijas darbu, lai palīdz veiksmīgāk iekļauties mācību procesā, jākonsultē skolotājus un vecākus par specifiskiem mācīšanas traucējumiem un iespējamiem palīdzības veidiem.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register