Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:384255
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.06.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 8 units
References: Not used
Extract

Es izvēlējos izpētīt sava mīļākā saldējuma sastāvu, lai uzzinātu ko īsti es ēdu un kas tajā produktā sastāv. Tātad noskaidroju, ka saldējums (konkrēti šokolādes) satur ogļhidrātus, olbaltumvielas, taukus, kakao pulveri, šokolādi 7%,sviestu,ūdeni, augu eļļu, cukuru un saldo krējumu, sauso vājpienu, vafeli un lecitīnu E322, emulgatoru E471 un stabilizētājus E407,E410,E412.

E 322- Lecithins /Lecitīns antioksidants,/ emulgators
E 407- Carrageenan/ Karagināns /biezinātājs, recinātājs, stabilizētājs
Krāsas intensitāte izteikta kā 0,1 % (w/v) cietas karameles ūdens šķīduma absorbcija 1 cm kivetē pie 610 nm.

E 410- Locust bean gum/ Baltās akācijas sveķi/ biezinātājs, stabilizētājs
Aprēķināts, balstoties uz ekvivalentu krāsu, t.i., kā produktam ar 0,1 absorbcijas vienību lielu krāsas intensitāti.
E 412- Guar gum /Guāra sveķi/ biezinātājs, stabilizētājs
Aprēķināts, balstoties uz ekvivalentu krāsu, t.i., kā produktam ar 0,1 absorbcijas vienību lielu krāsas intensitāti. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register