Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:841043
 
Evaluation:
Published: 06.05.2025.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 17 units
References: Used
Time period viewed: 2021 - 2025 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  Pārtikas aprites tiesisks regulējums    4
2.  Pārtikas produktu higiēnas tiesisks regulējums    7
3.  Patērētāju interešu aizsardzība    9
  Nobeigums    11
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    12
Extract

Viens no ēdināšanas uzņēmumu mērķiem ir pagatavot un pasniegt ēdienu un lai nodrošināt cilvēku veselības un vides aizsardzību, ēdināšanas uzņēmumiem ir stingri jāseko līdzi Eiropas Savienības un Latvijas valsts normatīvajiem aktiem.
Tas nozīme, ka ēdināšanas nozarē uzņēmumiem ir liela atbildība gan par produkciju, ko viņi ražo un izplāta, gan par cilvēkā dzīvi.
"Likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības"
Darba mērķis: Veikt tiesisko regulējumu izpēti un analizēt, kādi tiesiski aspekti ietekmē ēdināšanas uzņēmumu darbību.
Izvirzīto mērķu īstenošanai autore izvirza šādus uzdevumus:
1) Izpētīt tiesību normas, kas saistītas ar pārtikas drošību, ražošanu un izplatīšanu;
2) Izpētīt tiesību normas, kas saistītas ar patērētāju interešu aizsardzību;
3) Izpētīt kādas valsts institūcijas uzrauga ēdināšanas uzņēmumu darbību.

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register