Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:326635
 
Evaluation:
Published: 26.06.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 13 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Tīrīšanas metodes    4
  Tīrīšanas līdzekļi    7
  Kopšanas līdzekļi    10
  Dezinfekcija    10
  Dezinfekcijas līdzekļi    12
  Dezinfekcijas līdzekļu veidi    14
  Tīrīšanas un dezinfekcijas plāns    16
  Lietošanas ērtība un drošums    18
  Personāla apmācība    18
  Ēdināšanas uzņēmuma “Juro IK” grīdas segumi    19
  Praktiskā daļa    24
  Flīžu tīrīšanas līdzekļu salīdzinājums    24
  Parketa kopšanas līdzekļu salīdzinājums    27
  Secinājumi    31
  Izmantotā literatūra    34
Extract

Tīrai un sakoptai telpai ir jābūt ikvienā ēdināšanas uzņēmumā, lai tā atbilstu visiem sanitāri higiēniskiem noteikumiem kādus pieprasa Ministru Kabinets (MK). Tāpēc nepieciešams izmantot daudzus tīrīšanas, kopšanas un dezinfekcijas līdzekļus, lai apkārtējā telpa iegūtu vēlamu, patīkamu rezultātu.
Agrāk cilvēki sava mājokļa kopšanai izmantoja dabā un sadzīvē viegli pieejamus līdzekļus: smiltis, pelnus, sāli, dzeramo sodu, sinepes, nātres u.c. Mūsdienās šo līdzekļu klāstu pārspēj universālie (visu virsmu tīrīšanai) un speciālie tīrīšanas līdzekļi (konkrētu virsmu tīrīšanai, un tos nedrīkst lietot citiem nolūkiem, kā paredzēts). Svarīgi ir atrast piemērotākos un atbilstošākos tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļus noteiktai virsmai, lai izvairītos no lieliem tēriņiem, papildus virsmas apkopes, kā arī nodrošināt augstu higiēnas standartu ievērošanu.
Nevienam uzņēmumam nav vienādi noteiktas tīrīšanas, kopšanas un dezinfekcijas metodes, kā arī līdzekļi, katrs uzņēmums tos pieņem pēc saviem ieskatiem. Tomēr būtiski ir ievērot pamatnosacījumus ko nozīmē tīra vide, telpa, un kādai tai ir jāizskatās.
Darbā iepazīti un apkopoti tīrīšanas, kopšanas un dezinfekcijas līdzekļi ēdināšanas uzņēmumam, efektīvākās tīrīšanas metodes, kā arī tiks salīdzināti divu veidu ēdināšanas uzņēmuma grīdas segumu tīrīšanas, kopšanas līdzekļi.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register