Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:292232
 
Author:
Evaluation:
Published: 01.04.2003.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 12 units
References: Not used
Extract

„Marijas medus mēnesis bija īss. Pirmajā oktobra sestdienā vairāk 300 viesu pulcējās grieķu pareizticīgo baznīcā Sidnejas priekšpilsētā, kur notika 27 gadus vecās austrālietes un viņas līgavaiņa Kostas kāzas. Taču jau pēc nedēļas Marija bija spiesta gatavoties bērēm, tikai vispirms viņai jāatrod un jāidentificē četru līgavas māsu līķi”. [SestDiena, 19.oktobris, 2002]. Marijas dvīņu māsa, vecākā māsa un draudzenes bija to cilvēku vidū, kas 12 oktobra naktī izklaidējās Indonēzijas naktsklubā Sari Club. Bet tad to satricināja Islama kaujinieku sarīkotais terora akts.
Tātad, terorisms. Savā darbā apskatīšu vienu no makrovides faktoriem, kā tas ietekmē tūrismu, tūrisma attīstību un terorisma ietekmi uz visu pasauli kopumā.
„Indonēzijas kūrortsalā Bali sestdienas vēlā vakarā sprāga trīs bumbas” [Leta, 14. oktobris]. Šīs bumbas sprāga pēc vietējā laika 23.30. Viena bumba sprāga Sanurā netālu no ASV goda konsulāta, taču tajā neviens dzīvību nezaudēja. Divas bumbas gandrīz vienlaikus eksplodēja pārpildītā ārvalstu tūristu iecienītā atpūtas vietā Kuta pludmalē, kurā atrodas bāri un klubi. Viena no tām bija novietota pie diskotēkas Paddy’s diskotēkas automašīnā, bet vislielāko postu nodarīja sprādziens Sari Club. Šajā naktī dzīvību zaudēja vairāk kā 200 cilvēki, un vairāk kā 400 tika ievainoti. Aculiecinieki stāsta, kā pa gaisu lidoja cilvēku ķermeņa daļas. „Tur bija cilvēki, kas zaudējuši locekļus. Tur bija cilvēki, kas skrēja pa ielu, jo sprādziens viņus aizdedzināja” stāsta Kailija. Viss bija pārklāts ar pelniem un uguns „jūru”, pie kluba uzsprāgušie taksometri bija aizšķērsojuši izeju Sari Club, un cilvēkiem nebija iespējams izkļūt ārā, uz ielām bija izveidojušies sastrēgumi, kuri apgrūtināja piekļuvi palīdzības dienestiem.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1149597
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register